Αυτές τις γιορτές πες κι εσύ Ειρήνη Υμίν!

Αυτές τις γιορτές πες κι εσύ Ειρήνη Υμίν!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Αυτές τις γιορτές πες κι εσύ Ειρήνη Υμίν!, με τις πιο

Χριστουγεννιάτικες & απολαυστικές συνταγές από την Ε.Ι. Παπαδόπουλος

 

Γιορτές… ημέρες χαράς, θαλπωρής και ατελείωτου στρες! Ευτυχώς φέτος κρατάμε μόνο τις χαρές και αναφωνούμε όλοι μαζί Ειρήνη Υμίν!

 

Η blogger Ειρήνη Ζεβελάκη του βραβευμένου food blog Paxxi.gr, μας δίνει γευστικές λύσεις, φτιάχνοντας τις πιο νόστιμες Χριστουγεννιάτικες συνταγές με τα αγαπημένα μας προϊόντα Παπαδοπούλου. “Μπισκοτένια Άστρα” με Μιράντα Παπαδοπούλου, “Ταρανδάκια Ρούντολφ” με Caprice Παπαδοπούλου και “Cupcake Croque-Madame” με ψωμί Χωριανό Παπαδοπούλου είναι μερικές από τις συνταγές που μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους σας, μικρούς και μεγάλους!

 

 

Επισκεφθείτε το http://syntages.papadopoulou.gr/eirhnhymin/ και ανακαλύψετε τις γευστικές και πρωτότυπες λύσεις που μας προτείνει η αγαπημένη μας blogger. Σε κάθε συνταγή μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο,  μοναδικά-γιορτινά tips και μουσικές προτάσεις.

 

Και επειδή Χριστούγεννα χωρίς δώρα, δεν είναι Χριστούγεννα, πάρτε μέρος στο Χριστουγεννιάτικό διαγωνισμό για να κερδίσετε είτε μία τσάντα με τα αγαπημένα σας προϊόντα Παπαδοπούλου είτε ένα Μixer από την εταιρεία Kenwood.

 

 

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 94 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει  στην αγορά τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, ενώ το 2013 εισήλθε στον χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση², Χωριανό και πρόσφατα με την Αρχαία Σπορά με Δίκοκκο σιτάρι.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://papadopoulou.gr/wp-content/uploads/2014/11/ekthesi-2013.pdf

 

 

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts