Κατσαρού Όλγα

Κατσαρού Όλγα

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Ονομάζομαι Όλγα Κατσαρού.

Γεννήθηκα στην Ναύπακτο τον Ιούνιο του 1991. Σπούδασα στο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Λάρισας , παράρτημα Καρδίτσας στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας από όπου και αποφοίτησα το 2014.

Πραγματοποίησα την πτυχιακή μου ερευνητική εργασία με θέμα ‘’Διατροφικές διαταραχές σε χορευτές μπαλέτου’’. Ολοκλήρωσα την κλινική πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο του Ρίου όπου παρακολούθησα περιστατικά στα εξωτερικά ιατρεία, στις κλινικές του νοσοκομείου. Επίσης παρακολούθησα περιστατικά χειρουργείων παχυσαρκίας και σεμιναρία ενημέρωσης ασθενών για το Χειρουργείο Παχυσαρκίας.

Το 2015 εξειδικεύτηκα στο κομμάτι των διατροφικών διαταραχών και ολοκλήρωσα τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση του Master Practitioner Programme in Eating Disorders and Obesity στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ) υπό την εποπτεία του NCFED της Μεγάλης Βρετανίας και και τελεί υπό την αιγίδα του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων – British Psychological Society – BPS . Παράλληλα παρακολούθησα τα εκπαιδευτικά κλινικά σεμινάρια του ΚΕΑΔΔ και στα πλαίσια αυτά έκανα πρακτική άσκηση.

Τον Δεκέμβρη του 2016 συμμετείχα στην έρευνα COSI (Childhood Obesity surveillance Initiative) μια Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.)  σε συνεργασία με την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (Ε.Ι.Ε.Π.)  και το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκη για την εκτίμηση του επιπολασμού της παχυσαρκίας στην παιδική ηλικία.

Αρθρογραφώ συστηματικά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο .
Είμαι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων- Διατροφολόγων Ελλάδος.

Παρακολουθώ όλες τις τρέχουσες εξελίξεις με σεμινάρια και συμμετοχή σε συνέδρια πάνω σε θέματα διατροφής, κλινικής διατροφής, παχυσαρκίας και διατροφικών διαταραχών.

Τον Οκτώβρη του 2016 ξεκίνησα το πρόγραμμα life coaching και Συμβουλευτικής του Πανεπιστημίου Αιγαίου με σκοπό να καταφέρω να αναπτύξω με τους ασθενείς- πελάτες μου μια σχέση εμπιστοσύνης και υποστήριξης.

Από τον Ιανουάριο του 2017 διατηρώ Διαιτολογικό γραφείο στη Ναύπακτο αντιμετωπίζοντας περιστατικά παχυσαρκίας, υποσιτισμού, διατροφικών διαταραχών και  παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με τη διατροφή.

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ιντζέ 2, Ναύπακτος, 30300

Τηλ: 2634025480

Κιν: 6981621896

 

 

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts