Παναγιώτα Τρυγώνη

Παναγιώτα Τρυγώνη

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Παναγιώτα Τρυγώνη  σπούδασε διαιτολόγος – διατροφολόγος στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε το 2015 με  βαθμό 8,73 «Άριστα». Πραγματοποίσε την πρακτική της άσκηση στο τμήμα Διατροφής του «Βοστάνειου» Νοσοκομείου Μυτιλήνης , ενώ παράλληλα συνεργαζόταν με το Εξωτερικό Διαβητολογικό Ιατρείο του. Εκπόνησε την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Η προσκόλληση στη Μεσογειακή Διατροφή στη Μυτιλήνη σε σχέση με την εμφάνιση οξέος στεφανιαίου συνδρόμου και αγγειακού ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου».

Από το 2010 έως σήμερα έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών συνεδρίων και  ημερίδων σχέτικά με τη διατροφη και συνοδών προβλημάτων υγείας που μαστίζουν την εποχή. Το 2014-2015 συμμετείχε στο ερευνητικό προγράμματα ΕΣΠΑ «Συμμαχία για την υγεία- διατροφή» στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Είναι εξειδικευμένη θεραπεύτρια των Διατροφικών Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity) και από το 2016 αποτελεί επιστημονικό συνεργάτη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ).

Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ομιλίες σχετικά με τη διατροφή που έχουν πραγματοποιηθεί στη Λέσβο. Άρθρα της έχουν δημοσιευθεί σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο (www.flowmagazine.gr)

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Διεύθυνση: Καλλονή Λέσβου, Τ.Κ. 81107 Λέσβος
email: giota_trig@yahoo.gr
Τηλ: 6982852626, 2253024902

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts