Ultimate Body Tox Pro

Ultimate Body Tox Pro

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Ο ΕΟΦ, κατόπιν ενημέρωσης από την Αμερικάνικη Αρχή για την επίβλεψη Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση του προϊόντος Ultimate Body Tox Pro.

Το συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφόρησε ως συμπλήρωμα διατροφής για την απώλεια βάρους σε διάφορους ιστοχώρους και δεν αποκλείεται η διάθεσή του και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου του FDA, το προϊόν περιέχει τη φαρμακευτική ουσία σιβουτραμίνη, χωρίς αυτή να δηλώνεται στη σύστασή του.
Η σιβουτραμίνη αποσύρθηκε τον Ιανουάριο του 2010 από την Ε.Ε., διότι, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της αρμόδιας επιτροπής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, η σχέση οφέλους-κινδύνου δεν είναι θετική.
Κατά συνέπεια, η χρήση του εν λόγω προϊόντος ενέχει κινδύνους για την υγεία του χρήστη.
Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.
Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες και αναξιόπιστες πηγές, όπως το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΦ

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts