Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας για την εταιρεία Longevity Diet Foods

Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας για την εταιρεία Longevity Diet Foods

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Το Παγκόσμιο Βραβείο Καινοτομίας στο διεθνή διαγωνισμό World Dairy Innovation Awards 2016 που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Λονδίνο, απέσπασε η start-up εταιρεία Longevity Diet Foods.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κατάφερε με το προϊόν της YoguDiet 2% να ξεχωρίσει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Η Longevity Diet Foods θέλοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού, περιλαμβάνει μια σειρά από υψηλής διατροφικής αξίας, γευστικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Ειδικότερα:

YoguDiet 2%: Πρόκειται για ένα high protein αυθεντικό ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι με 2% λιπαρά με φρέσκο γάλα ημέρας που προέρχεται από τις τοπικές φάρμες και εμπλουτίζεται μέσω φυσικών διαδικασιών με εκχύλισμα σταφυλιού, πλούσιο σε πολυφαινόλες που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην υγεία.

Omega 3 (Ω3) Cheese Dip: Αλειφόμενη Φέτα Π.Ο.Π. αναμειγμένο με ελληνικό γιαούρτι και πάστα ελιάς. Πλούσιο σε vegan Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
Τα προϊόντα της Longevity Diet Foods βρίσκονται ήδη στην αγορά της Ελλάδας σε βιολογικά & υγιεινά καταστήματα καθώς και σε Premium Γυμναστήρια και Ξενοδοχεία.

Σχετικά με την Longevity Diet Foods

Η Longevity Diet Foods, είναι μια ελληνική εταιρεία βιοτεχνολογίας  βασισμένη στις αξίες της μεσογειακής διατροφής η οποία έχει ως στόχο της να προσφέρει μια νέα σειρά καινοτόμων γαλακτοκομικών προϊόντων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες για μακροζωία καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές απαιτήσεις του ανθρώπινου οργανισμού. Η Longevity Diet Foods, αναπτύσσει μια νέα γενιά γευστικών και πάνω απ’ όλα φυσικών προϊόντων διατροφής με βιο-λειτουργικές* ιδιότητες, οι οποίες πληρούν τις απαιτήσεις των καταναλωτών.

*Βιολειτουργικά προϊόντα: Έχουν εξαιρετικά ευεργετική δράση στον οργανισμό καθώς μπορούν να δράσουν προληπτικά, σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις και θεραπευτικά, για την διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.

Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://longevitydiet.life/el/

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts