Μαργαρίτα Γαβαλά

Μαργαρίτα Γαβαλά

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Ονομάζομαι Γαβαλά Μαργαρίτα είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος με εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές και στην Παχυσαρκία. Αποτελώ επιστημονικό συνεργάτη του Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών και είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ένωσης Διαιτολόγων–Διατροφολόγων Ελλάδος.
Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης συνεργάστηκα με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου ασχολήθηκα με τη διατροφή ασθενών με διαβήτη, καρδιαγγειακά, γαστρεντερολογικά και νεφρολογικά νοσήματα με την εντερική και παρεντερική σίτιση ασθενών στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με παχυσαρκία και με νευρική ανορεξία.
Συμμετείχα και συμμετέχω σε εκπαιδευτικά προγράμματα και ενημερώσεις σε παιδιά και γονείς σε νηπιαγωγεία , δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια για θέματα διατροφής. Φιλοξενήθηκα σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Σαντορίνης και εβδομαδιαία στο τηλεοπτικό κανάλι Ζευς ΤV στα πλαίσια της εκπομπής «επιστημονικά τετράδια» δίνοντας συμβουλές διατροφής.
Έχω συμμετάσχει σε ομιλίες και παρακολουθώ συστηματικά συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια με θέμα τη Διατροφή .Τα τελευταία χρόνια ασκώ το επάγγελμα της διαιτολόγου ιδιωτικά και στόχος μου είναι η σωστή ενημέρωση των παιδιών και των ενηλίκων γύρω από τα θέματα της διατροφής και η αποφυγή παγίδων, μύθων και παραπληροφόρησης.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλ: 6998206469

e-mail: gavalamar@gmail.com

Διεύθυνση: Σαντορίνη, 847 00 Καρτεράδος, Σαντορίνη Κυκλάδων

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts