Υλικά:

  • 150 γραμ. Λάδι καρύδας ή μαργαρίνη
  • 3 αυγά
  • 2 κουταλιές κρυσταλλική στεβια
  • 1 1/2 φλιτζάνι αλεύρι φαγοπυρου
  • 1 κουταλακι σόδα
  • Βανίλια (σκόνη ή σπόρους )
  • 1 φλιτζάνι μαύρες σταφίδες
  • 1 μεγάλη (ή 2 μικρές ) ώριμη μπανάνα

 

Χτυπάμε το λάδι καρύδας με τα αυγά και τη στεβια.

Ανακατεύουμε το αλεύρι με τη σόδα και τη βανίλια και προσθέτουμε στο μίγμα.

Ψιλοκόβουμε τη μπανάνα και προσθέτουμε μαζί με τις σταφίδες. Ανακατεύουμε με κουτάλι και αδειάζουμε σε μακροστενη φόρμα.

Ψήνουμε για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180.

 

LEAVE A REPLY