Μεγάλος Διαγωνισμός για παιδιά  Κρις Κρις Milkid Active από την ELBISCO

Μεγάλος Διαγωνισμός για παιδιά Κρις Κρις Milkid Active από την ELBISCO

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η ζωή είναι πιο συναρπαστική, όταν έχει μέσα της τη δράση, την περιπέτεια και τη χαρά της παρέας!

Γι’ αυτό τα αγαπημένα ψωμάκια Κρις Κρις Milkid «ξεσηκώνουν» τα παιδιά και τα παρακινούν να γνωρίσουν την απόλαυση ενός πιο ενεργητικού και δραστήριου τρόπου ζωής μέσα από τον Μεγάλο Διαγωνισμό Κρις Κρις Milkid Active!

Από τις 3 Μαΐου έως τις 16 Ιουνίου, τα Κρις Κρις Milkid καλούν όλους τους φίλους τους, μικρούς και μεγάλους, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό Κρις Κρις Milkid Active και να κερδίσουν απίθανα δώρα εμπειριών και έξυπνες μικροσυσκευές δράσης, που υπόσχονται συναρπαστικές στιγμές άθλησης, παιχνιδιού και διασκέδασης. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απλή. Με τον μαγικό κωδικό, που βρίσκεται σε κάθε ατομική συσκευασία, ενημερώνεστε στη στιγμή στο website www.kriskrismilkid.gr, αν έχετε κερδίσει ένα από τα 1.700 δώρα και μπαίνετε στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο: ένα αξέχαστο ταξίδι για όλη την οικογένεια στο θεματικό πάρκο Port Aventura στην Ισπανία!

Παράλληλα, τα αφράτα ψωμάκια Κρις Κρις Milkid παίρνουν θέση ενεργά υπέρ ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής και φέρνουν μικρούς και μεγάλους κοντά σε αυτόν το σκοπό με μια πρωτότυπη αθλητική και ψυχαγωγική πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την ομάδα «Κιβωτός» επισκέπτονται σχολεία, όπου παροτρύνουν μαθητές και δασκάλους να σηκωθούν απ’ τα θρανία, να νιώσουν τη χαρά της δράσης και να αθληθούν παίζοντας! Η εμπειρία περιλαμβάνει τσουβαλοδρομίες, παιχνίδια ευστοχίας και πλήθος πρωτότυπων αθλοπαιδιών, συντονισμένα από μία κεφάτη ομάδα επιλεγμένων γυμναστών.

Τι μένει λοιπόν για να ζήσεις αυτή την μοναδική εμπειρία; Απλά απόλαυσε το αγαπημένο σου ψωμάκι Κρις Κρις Milkid και ξεκίνααα!

Κρις Κρις νοστιμίζει τη ζωή!

Τα αφράτα ψωμάκια Κρις Κρις milkid είναι μία γευστική λύση για την καθημερινή απόλαυση των παιδιών από την ELBISCO, την εταιρεία που ξέρει να καινοτομεί και να ικανοποιεί την αγορά με τις απρόσμενες γευστικές προτάσεις της.
ELBISCO A.E.
Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, αλλά και προϊόντων Υψηλής Διατροφικής Αξίας, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη STRATCOM:
Μαρία Αντωνίου, τηλ. 219 9991887/ 210 6753585 (ext 311), Mobile: 6943 294869, e-mail: antoniou@stratcom.gr

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts