Χέρια που αξίζουν το μεγάλο ευχαριστώ μας

Χέρια που αξίζουν το μεγάλο ευχαριστώ μας

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Με μεγάλη χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας την ταινία «Χέρια που αξίζουν το μεγάλο ευχαριστώ μας» με την οποία επιθυμούμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες ανθρώπους που και εδώ και σχεδόν 50 χρόνια στηρίζουν την Coca-Cola στην Ελλάδα (Coca-Cola Hellas & Coca-Cola Τρία Έψιλον).

Είναι τα χέρια 1.844 εργαζομένων του Συστήματος της Coca-Cola στις παραγωγικές μονάδες, στις πωλήσεις και στα γραφεία, των 1.150 μικρών και μεγάλων παραγωγών, των 4.000 προμηθευτών, των συνεργατών και όλων όσοι εργάζονται στα συνολικά 130.000 σημεία πώλησης των προϊόντων της Coca-Cola που τελικά διαμορφώνουν το αποτύπωμα αξίας της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola στην Ελλάδα και δίνουν την έμπνευσή μας για το αύριο.

Δείτε εδώ το video που δημιουργήθηκε για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα αυτά τα πολύτιμα χέρια.

 

Μία πολύτιμη αλυσίδα αξίας  για τη χώρα, ίση με το 0,5 % του ΑΕΠ και το 1% των φορολογικών εσόδων του κράτους.

 Από  το 1969 μέχρι σήμερα η ιστορία μας στην Ελλάδα είναι γραμμένη από χιλιάδες εμπειρίες ανθρώπων από διαφορετικές γενιές, με διαφορετικά όνειρα, αλλά με το ίδιο πάθος που αφήνει το αποτύπωμα των δικών τους χεριών στα περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα και τις 15 διαφορετικές μάρκες, που παράγουμε και προσφέρουμε καθημερινά στην ελληνική αγορά, όπως τα: Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, Nestea, illy issimo, Schweppes, Amita, Amita Motion, Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και τα snacks TSAKIRIS.

Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της μεγάλης μας αλυσίδας αξίας που συμβάλλει στην ελληνική οικονομία και απασχόληση, με το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα να καλύπτει σήμερα το  0,6% του συνολικού δείκτη απασχόλησης της χώρας με 21.300 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας.

Αξία που η εταιρεία επιστρέφει στην κοινωνία, επενδύοντας σε κοινωνικά προγράμματα για την ανακαίνιση σχολείων, την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και προγράμματα στήριξης της  νεανικής επιχειρηματικότητας και απασχόλησης που έχουν ξεπεράσει τα 16 εκατ. ευρώ τα τελευταία 7 χρόνια.

Μάθετε περισσότερα για την συμβολή μας στην ελληνική οικονομία, απασχόληση εδώ και τις τοπικές κοινωνίες εδώ.

Με εκτίμηση,

Οι ομάδες Coca-Cola και Coca-Cola Τρία Έψιλον

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts