Η Διεθνής Αμνηστία στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Η Διεθνής Αμνηστία στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Διεθνής Αμνηστία συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου 2017.
Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να σας έχουμε μαζί μας σε αυτό τον αγώνα, υποστηρίζοντας το έργο μας στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Σύνθημά μας #IWelcome
Καλωσορίζουμε όλους τους πρόσφυγες.
Στη Διεθνή Αμνηστία πιστεύουμε ότι αυτή είναι η στιγμή μας.
Να υπερασπιστούμε τα πράγματα που μας ενώνουν ως ανθρώπινες υπάρξεις και να μη δεχτούμε να νικήσουν ο φόβος και η προκατάληψη.

Δεν αναζητούμε ούτε λαμβάνουμε χρήματα από κυβερνήσεις, ευρωπαϊκούς ή διεθνείς οργανισμούς για να διασφαλίσουμε την πλήρη οικονομική ανεξαρτησία και την αμεροληψία μας. Βασιζόμαστε στα μέλη και τους υποστηρικτές μας και σε ενέργειες όπως η συμμετοχή μας στο Μαραθώνιο, για να συνεχίσουμε τον αδιάλειπτο αγώνα στην υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τρέχουμε για να αλλάξουμε τον κόσμο!

Για ομαδική εγγραφή στο Μαραθώνιο Αθήνας 2017, μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας στο e-mailjoin@amnesty.org.gr προκειμένου να σας σταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Για ατομική εγγραφή μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση συμμετοχής

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το κόστος εγγραφής ανάλογα με τη διαδρομή και το επίπεδο συμμετοχής:
5χλμ.: Βασικό 27€ – Ενισχυμένο 42€ – Πλήρες 90€
10χλμ.: Βασικό 33€ – Ενισχυμένο 48€ – Πλήρες 95€
Μαραθώνιος 42χλμ.: Βασικό 40€ – Ενισχυμένο 55€ – Πλήρες 110€

Να σας ενημερώσουμε ότι οι θέσεις κατοχυρώνονται μόνο εφόσον καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική ή Πειραιώς) ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Νατάσα Ασημακοπούλου, Υπεύθυνη Διεθνούς Αμνηστίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στο e-mail join@amnesty.org.gr και στο τηλέφωνο 2103600628.

Με εκτίμηση,

Διεθνής Αμνηστία – Ελληνικό Τμήμα
Σίνα 30, Τ.Κ. 10672, Αθήνα
Τηλ: 210 3600628
Fax: 210 3638016
www.amnesty.gr

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts