Παγωτό μπανάνα με ολίγες θερμίδες

Ποιος δεν αγαπάει τα παγωτά; ειδικά τώρα που η ζέστη αρχίζει να γίνεται αφόρητη όλο και η ιδέα για κάποιο παγωτάκι μας έρχεται στο νου . Όσοι όμως βρίσκονται σε δίαιτα και προσέχουν την σιλουέτα τους το στερούνται , τουλάχιστον την καθημερινή κατανάλωση … Και δω έρχομαι εγώ και η συνταγή μου και σου λέω αυτό ότι μπορείς να το τρως κάθε μέρα

Υλικά
Για 4 μερίδες χρησιμοποιώ
4 μπανάνες
3  κ σ αμυγδαλοβούτυρο ταχίνι ή ή φυστικοβούτυρο
2 κ σ φυτικό γάλα  ή ζωικό
σταγόνες σοκολάτας (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Πρώτα απ’ όλα, κόβω τις μπανάνες σε ροδέλες και τις καταψύχω για δύο ώρες τουλάχιστον.
Στη συνέχεια κάνω 3 απλές κινήσεις
1. Αλέθω τις μπανάνες στο blender μέχρι να γίνουν μια μαλακή κρέμα
2. Προσθέτω   Ταχίνι ή το αμυγδαλοβούτυρο και το γάλα
3. Αλέθω για λιγότερο από ένα λεπτό ακόμη, ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Το τρώω εκείνη την στιγμή ή το καταψύχω για να κρατάει καιρό.

Tip1:  Οι σταγόνες σοκολάτας είναι προαιρετικές, αλλά θα σου πρότεινα να τις χρησιμοποιήσεις δίνουν έξτρα γεύση .
Μπανάνα και σοκολάτα είναι νοστιμότατος συνδυασμός.

Tip 3:  Μπορείς να κάνεις αυτό το παγωτό, σούπερ σοκολατένιο χρησιμοποιώντας  Ταχίνι με Κακάο

LEAVE A REPLY