BLUE island… Destination fun, η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή από την ΕΖΑ

BLUE island… Destination fun, η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή από την ΕΖΑ

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Το Καλοκαίρι θέλει μπίρες, γι’ αυτό και η Διεθνής Ημέρα Μπίρας δεν θα μπορούσε να γιορτάζεται άλλη ημέρα, παρά στην καρδιά του καλοκαιριού – στις 4 Αυγούστου! Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης για αυτό το καλοκαίρι προτείνει μία παγωμένη ελληνική μπίρα για στιγμές δροσιάς.

Η BLUE Island, η πρώτη ελληνική καλοκαιρινή μπίρα, εμπνευσμένη από το ελληνικό γαλάζιο & τον λαμπερό ήλιο, με τις μοναδικές γεύσεις της και τα έντονα χρώματά της σας υποδέχεται δίπλα στη θάλασσα όλο το Καλοκαίρι! Με το μήνυμα «Destination Fun» η BLUE Island ανεβάζει τη διάθεση και σας «ταξιδεύει» στον αγαπημένο σας καλοκαιρινό προορισμό.

Προσφέρεται σε τέσσερις ξεχωριστές γεύσεις, ιδανικές για να συνοδεύσουν τις καλοκαιρινές μας εμπειρίες:
Η κλασική BLUE Island με 4,5% αλκοόλ σε διάφανη φιάλη με το χαρακτηριστικό άρωμα λυκίσκου. Η BLUE Island Fizzy Lemon Radler με φυσικό χυμό λεμονιού και 2% αλκοόλ. Η BLUE Island Pink Grapefruit Radler με την ανατρεπτική γεύση ροζ γκρέιπφρουτ και μόνο 41 θερμίδες ανά 100ml. Ενώ η BLUE Island Pear Delight Malt, είναι ένα μοναδικό, καινοτόμο, μη αλκοολούχο ποτό με βάση τη βύνη και χυμό αχλάδι, ελεύθερο γλουτένης.

Δοκιμάστε όλες τις γεύσεις BLUE Island & βρείτε την αγαπημένη σας. Αναζητήστε την και απολαύστε τη δροσερή γεύση της όλο το Καλοκαίρι!
Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. :
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 ως θυγατρική γερμανικού ομίλου παραγωγής μπίρας και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Παράλληλα, η εταιρεία ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ). Το 1998, η οικογένεια Συριανού, εξαγοράζει τις μετοχές, που ανήκαν στη γερμανική θυγατρική εταιρεία υπό μορφή management buy out με αποτέλεσμα πέντε χρόνια αργότερα να περάσει σε 100% ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η ΕΖΑ έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρεία διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής & εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις Pils Hellas, εζα ζ premium pilsener & εζα ζ fine lager, BLUE Ιsland, Odyssey Special Beer & Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobräu και Gulden Draak. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας, συμμορφούμενη με τα διεθνή πρότυπα για την παρασκευή μπίρας.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts