Εγκαίνια νέου καταστήματος Slim Bites στο Κολωνάκι

Εγκαίνια νέου καταστήματος Slim Bites στο Κολωνάκι

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο κατάστημα Slim bites στο Κολωνάκι. Πρόκειται για το 5ο κατάστημα της αλυσίδας patisserie με στέβια, και ήρθε για να προσφέρει γλυκές γεύσεις υψηλής ζαχαροπλαστικής με λίγες θερμίδες. Η χρήση της στέβιας είναι μια νέα ιδέα, βασισμένη στα πρότυπα μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Στο κέντρο της φιλοσοφίας της Slim Bites είναι τα χειροποίητα, ολιγοθερμιδικά γλυκά, οι συνταγές των οποίων βασίζονται στη γαλλική ζαχαροπλαστική, χωρίς πάντως να λείπουν και οι επιρροές από τον υπόλοιπο κόσμο. Με motto το «Γλυκό από την Αρχή», δείχνουμε την αφοσίωσή μας στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής γλυκισμάτων, χωρίς την χρήση έτοιμων μιγμάτων και συντηρητικών που έχουν κατακλύσει τα τελευταία χρόνια τα ζαχαροπλαστεία.

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 37 και αποτελεί το στολίδι της αλυσίδας, καθώς η εσωτερική διακόσμηση είναι ιδιαίτερη. Εκτός από τις αγορές σας, στο νέο κατάστημα Slim Bites στο Κολωνάκι, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας καθημερινά με την συνοδεία γλυκών ή αλμυρών γεύσεων αρίστης ποιότητας με έμφαση πάντα στην υγιεινή διατροφή.
Η εταιρεία θα γιορτάσει τα εγκαίνια του νέου καταστήματος την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρες 19:00 με 23:00.

Facebook Page: Slim Bites Κολωνάκι

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts