Ο μεγάλος ραδιοφωνικός διαγωνισμός ανάδειξης νέων καλλιτεχνών επιστρέφει & η Pils Hellas είναι αποκλειστικός χορηγός

Ο μεγάλος ραδιοφωνικός διαγωνισμός ανάδειξης νέων καλλιτεχνών επιστρέφει & η Pils Hellas είναι αποκλειστικός χορηγός

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ) με την μπίρα Pils Hellas είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αποκλειστικός χορηγός στο μεγάλο ελληνικό μουσικό ραδιοφωνικό διαγωνισμό του Red 96.3.

Πριν ένα χρόνο, η πρώτη σεζόν του RED LIVE ανέδειξε μεγάλους νικητές τους The Last International Playboys, οι οποίοι εμφανίστηκαν στη σκηνή του Rockwave Festival το καλοκαίρι του 2017 και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Φέτος, το RED LIVE επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά!

O πρώτος σταθμός για τη rock μουσική στην Αθήνα, μέσα από έναν μεγάλο μουσικό διαγωνισμό, δίνει την ευκαιρία σε νέα ελληνικά συγκροτήματα και solo καλλιτέχνες να παρουσιάσουν στο live stage και στον αέρα του Red 96.3 διασκευές αγαπημένων τους rock τραγουδιών και να αναδείξουν δικά τους νέα κομμάτια! Αν είσαι σε συγκρότημα ή solo καλλιτέχνης, δήλωσε τώρα συμμετοχή μέσω του redfm.gr. Όσοι συμμετέχοντες περάσουν στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, θα επισκεφθούν το studio του Red 96.3 για οντισιόν. Η ειδική κριτική επιτροπή, που έχει συνταχθεί, θα διαλέξει τα 4 καλύτερα συγκροτήματα, που θα προκριθούν στα RED LIVE! Τα RED LIVE θα πραγματοποιηθούν στο live stage του RED 96.3 μπροστά σε περιορισμένο αριθμό τυχερών ακροατών.

Και φέτος, η μπίρα Pils Hellas είναι χορηγός απόλαυσης… αφού αυτή είναι για μας! Όταν η διασκέδαση χτυπήσει κόκκινο, η μπίρα Pils Hellas θα είναι εκεί στα live για να δροσίσει κοινό και συμμετέχοντες μετατρέποντάς τους σε μία παρέα! Διαγωνισμοί και πλούσια δώρα θα περιμένουν το τυχερό κοινό για να το απογειώσουν.

Χορηγός | Pils Hellas

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. :

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988 ως θυγατρική γερμανικού ομίλου παραγωγής μπίρας και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Παράλληλα, η εταιρεία ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ). Το 1998, η οικογένεια Συριανού, εξαγοράζει τις μετοχές, που ανήκαν στη γερμανική θυγατρική εταιρεία υπό μορφή management buy out με αποτέλεσμα πέντε χρόνια αργότερα να περάσει σε 100% ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η ΕΖΑ έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρεία διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής & εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις Pils Hellas, εζα ζ premium pilsener & εζα ζ fine lager, BLUE Ιsland, Odyssey Special Beer & Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobräu και Gulden Draak. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας, συμμορφούμενη με τα διεθνή πρότυπα για την παρασκευή μπίρας.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts