H Chiquita «ντύνεται» στα ροζ

H Chiquita «ντύνεται» στα ροζ

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

100 εκατομμύρια μπανάνες «ντυμένες» στα ροζ; Είναι γεγονός και θα συμβεί μέσα στον Οκτώβριο. Όλες οι μπανάνες Chiquita το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά αλλά και σε όλο τον κόσμο «φορώντας» ένα διακριτικό ροζ αυτοκόλλητο. Η καμπάνια υλοποιείται στο πνεύμα της υποστήριξης των ενεργειών για την Ευαισθητοποίηση και Ενημέρωση για τον Καρκίνο του Μαστού τον μήνα Οκτώβριο, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να προσελκύσει την προσοχή όλων σε αυτό το τόσο σημαντικό θέμα.

Το ειδικά σχεδιασμένο ροζ αυτοκόλλητο θα «φορέσουν» 100 εκατομμύρια μπανάνες Chiquita σε όλες τις χώρες, με στόχο να δοθεί έμφαση στη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, και όχι μόνο κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου. Εξάλλου, ο καρκίνος του μαστού είναι η πιο συχνά εμφανιζόμενη μορφή καρκίνου μεταξύ γυναικών παγκοσμίως, με εκατομμύρια νέα περιστατικά κάθε χρόνο.

Με την ενέργεια αυτή, η Chiquita αξιοποιεί την εμπορικότητά της για τις ανάγκες ενός καλού σκοπού, καθώς οι μπανάνες της βρίσκονται σχεδόν σε κάθε καλάθι, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φρούτα σε όλο τον κόσμο, αγαπημένο σνακ μεγάλων και μικρών και μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους μέσα στην ημέρα. Συνεπώς, είναι πολύ εύκολο η προσοχή όσων αγοράζουν μπανάνες Chiquita να στραφεί στο θέμα της καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Chiquita σε παγκόσμιο επίπεδο υποστηρίζει με δωρεές τοπικούς φορείς, που δραστηριοποιούνται στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, υπογραμμίζοντας έτσι τη μακροχρόνια δέσμευσή της στην υποστήριξη και στην καταπολέμηση της ασθένειας.

Σχετικά με την Chiquita

Η Chiquita είναι μια παγκόσμια εταιρία, που απασχολεί 18.000 άτομα σε 25 χώρες και διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες. Σε κάθε αγορά όπου η Chiquita είναι παρούσα, επιδιώκει να είναι η μπανάνα που το κοινό προτιμά από επιλογή. Παράλληλα, παρέχει στους καταναλωτές και στους πελάτες της την υψηλότερη ποιότητα τόσο στην επιλογή των φρούτων όσο και στις υπηρεσίες που παρέχει, δημιουργώντας την ίδια στιγμή προστιθέμενη αξία για το Chiquita brand, τους καταναλωτές, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες της και τις κοινωνίες, προστατεύοντας επίσης το περιβάλλον.

www.chiquita.gr

Επισκεφθείτε μας στο Facebook: Chiquita Hellas

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts