Η οικογένεια της ζ εζα βραβεύτηκε ακόμα μία φορά, κάνοντας την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης ακόμα πιο υπερήφανη.

Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία «Brand Extension, Product» για τη διεύρυνση του brand ζ εζα με την μπίρα Fine Lager στα Marketing Excellence Awards 2017.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ διοργάνωσε για έκτη χρονιά τα Marketing Excellence Awards. Ο μεγαλύτερος θεσμός, που ξεκίνησε το 2007, φέτος έκλεισε δέκα χρόνια ζωής. Σε 6 νέες θεματικές ενότητες, 26 διαφορετικά βραβεία απονεμήθηκαν στις υποψηφιότητες, στους marketers και τις ομάδες τους, που ξεχώρισαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στον τομέα του marketing. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης με την μπίρα ζ εζα Fine Lager ήταν υποψήφια στην κατηγορία «Building Powerful Brands».

Η Διευθύντρια Marketing της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Μαρία Παναγιωτοπούλου, η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρίας, δήλωσε: «Αυτό το βραβείο πραγματικά ξεχειλίζει από αγάπη! Την αγάπη με την οποία το καταναλωτικό κοινό αγκάλιασε το λανσάρισμα της ζ εζα Fine Lager. Ένα βραβείο που ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Όλες και όλους εμάς που δημιουργήσαμε, με μεράκι και γνώση, μια μπίρα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. Από τον ζυθοποιό μας, που έφτιαξε την κατάλληλη συνταγή. Τη διοίκηση που πίστεψε και υποστήριξε το νέο λανσάρισμα. Την ομάδα πωλήσεων που τοποθέτησε το προϊόν σε ελάχιστο χρόνο, ώστε να είναι έγκαιρα διαθέσιμο στον καταναλωτή. Την ομάδα Marketing και Trade Marketing που δούλεψε εντατικά, για πάνω από ενάμιση χρόνο. Επιτρέψτε μου να τους αναφέρω ονομαστικά: την Αθηνά Κουτουλογένη, τον Δημήτρη Στεφανάκη, τον Γιώργο Χριστοπαππά και τον Νίκο Πατεράκη. Μέχρι τους συνεργάτες μας από τη διαφημιστική The Νewtons Laboratory και Cicero, αλλά και όλα τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας – δουλέψαμε όλες και όλοι μαζί, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ!»

Σχετικά με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ Α.Ε. :

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1988 ως θυγατρική γερμανικού ομίλου παραγωγής μπίρας και ένα χρόνο αργότερα απέκτησε το εργοστάσιο στην Αταλάντη. Παράλληλα, η εταιρία ανασυγκροτήθηκε και μετονομάστηκε σε Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης (ΕΖΑ). Το 1998, η οικογένεια Συριανού, εξαγοράζει τις μετοχές, που ανήκαν στη γερμανική θυγατρική εταιρία υπό μορφή management buy out με αποτέλεσμα πέντε χρόνια αργότερα να περάσει σε 100% ελληνικό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η ΕΖΑ έχει εξελιχθεί σε μία δυναμική εταιρία διαθέτοντας χαρτοφυλάκιο προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας μπίρες τοπικής παραγωγής & εισαγωγής. Παράγει πέντε υψηλής γευστικής αξίας προϊόντα ζύθου, τις Pils Hellas, ζ εζα Premium Pilsener & ζ εζα Fine Lager, BLUE Ιsland, Odyssey Special Beer & Berlin και παράλληλα εισάγει, διακινεί και εμπορεύεται τις Krombacher, Arcobräu και Gulden Draak. Η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 140 ειδικευμένους εργαζόμενους και εφαρμόζει επιτυχώς ένα -προηγμένης τεχνολογίας- ολοκληρωμένο σύστημα διαδικασιών παραγωγής και περιβαλλοντικής φροντίδας, συμμορφούμενη με τα διεθνή πρότυπα για την παρασκευή μπίρας.

LEAVE A REPLY