Μία εύκολη συνταγή με παναρισμένα φιλετάκια  ψαριού γλώσσας  ψημένα στον φούρνο.

Υλικά συνταγής για 4 άτομα:

4 φιλέτα γλώσσας
Για τη μαριναδα:
1 στυμμένο λεμόνι
2 κουταλιές μουστάρδα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μεγάλη σελίδα σκόρδο τριμμένη
Για το πανάρισμα:
2 αυγά χτυπημένα (προσθέστε και αλατοπίπερο)
150 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και περιχύνουμε τα φιλέτα της γλώσσας.

Αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον.
Στραγγίζουμε τη μαρινάδα και περνάμε τα φιλέτα στο αυγό και μετά στη φρυγανιά.

Ψήνουμε σε λαδόκολλα στους 180 για 20 λεπτά από κάθε μεριά.

Το ψάρι μας είναι έτοιμο!

LEAVE A REPLY

fifteen − 13 =