Γεωργία Φλουράκη

Γεωργία Φλουράκη

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Φλουράκη Γεωργία γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 είναι πτυχιούχος Διατροφολόγος Διαιτολόγος  Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης από το 2007 με πτυχιακή εργασία στη αθλητική διατροφή – σε αθλητές Ξιφασκίας.

Το 2017 συμμετοχή στο Πρόγραμμα Συμπληρωματικής εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Κ.Δ.Β.Μ.-Ε.Κ.Π.Α.) στην Κλινική Διατροφή.

Κατέχει πιστοποίηση του 1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «Πρωτόκολλα Υγείας & Διατροφικές Προτάσεις» της ISO-PLUS Α.Ε &  Ι.Δ.Μ.Ε. (Βαθμός   100/100)

 Το 2008 υπέβαλε ανακοίνωση στο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής  Αγωγής και   Αθλητισμού με θέμα: «Προσδιορισμός διατροφικών συνηθειών & Ανθρωπομετρικές Μετρήσεις σε Αθλητές και Αθλήτριες   Ξιφασκίας κατά την προπονητική περίοδο».

Κατέχει άριστη γνώση του χειρισμού του λιπομετρητή AKERN & TANITA και Δερματοπτυχόμετρου και έχει πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό εξατομικευμένων διαιτολογίων για παθολογικές καταστάσεις (δυσλιπιδαιμίες, σακχαρώδη διαβήτη Ι & ΙΙ, σιδηροπενική αναιμία, αρτηριακή υπέρταση κτλ), εγκυμοσύνη, θηλασμό, εφηβεία, παχυσαρκία, αθλητισμός.

Από το 2015 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό της γραφείο στο Αιγάλεω.

Από το 2010 -2017 Συνεργάζεται με την εταιρεία ΠΕΙΦΑΣΥΝ MEDI–ΣΥΝ. Διατροφική συμβουλευτική και υποστήριξη σε πελάτες φαρμακείων του Πειραιά και με τα περιοδικά Mom  & Baby και MEDI – ΣΥΝ news για την εκπόνηση άρθρων.

Από 2008-2014 διατέλεσε συνεργάτης διαιτολόγος στο Διαιτολογικό γραφείο της Κας Μυλωνά Μυρτώ. Την περίοδο 2015 έως 2016  διετέλεσε γραμματέας  στο Καρδιολογικό Εργαστήριο Περιστερίου ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΑΣ Φ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το 2013 απασχολείτο στην επιχείρηση ISO PLUS AE – Συμπληρώματα Διατροφής –  Αθλητικά Είδη (SOLGAR) στο   επιστημονικό τμήμα.

Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά και χόμπι της η ξιφασκία το τένις και η μαγειρική.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Περγάμου 4, Αιγάλεω

e-mail: flourakigeorgia@gmail.com

τηλέφωνο: ‎697 262 0608

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts