Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Κοπή Πίτας του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Κοπή Πίτας του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έδωσε το παρών στη γιορτή Κοπής Πίτας του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 φεβρουαρίου, στο Ελληνοαμερικανικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού.

Ο πρόεδρος του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και Διευθυντής Marketing της Agrino, Άγις Πιστιόλας προσκλήθηκε ως κεντρικός ομιλητής στη γιορτή του ΙΠΕ για να παρουσιάσει στους παρευρισκόμενους, που μετρούσαν στελέχη πωλήσεων και ιδιοκτητών ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, τη σημαντική αποστολή και τις δράσεις της Πρωτοβουλίας, η οποία ένωσε ορισμένες από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις στην προσπάθεια ανάδειξης του κεντρικού ρόλου της ελληνικής επιχειρηματικότητας για τη δημιουργία ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου που θα δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Πιστιόλας αφού περιέγραψε τους στόχους και το έργο της Πρωτοβουλίας, προσκάλεσε τις ελληνικές επιχειρήσεις που διατηρούν τη βάση, ιδιοκτησία και δραστηριότητά τους να συμμετέχουν και αυτές στο ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και να μεταδώσουν το μήνυμα της Πρωτοβουλίας.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:

Agrino, ΕΨΑ, Νιτσιάκος, Λουξ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Ζαγόρι, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Αναψυκτικά Φλώρινας Δινάκη, Brava, ΕΖΑ, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aυγά Βλαχάκη, Χαΐτογλου, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Χρυσά Αυγά, Cretan Mill, Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία

«ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία. Η EUROCERT αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα στην ιδιοκτησία, τη βάση και την παραγωγή των επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurocert.gr

       

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts