Επιτυχιών συνέχεια για τα Οινόφυτα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων

Επιτυχιών συνέχεια για τα Οινόφυτα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Την 10η θέση κατέλαβε ο αθλητικός σύλλογος Οινοφύτων καπετάν Ι Λιάπης στους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Πανκορασίδων που διεξήχθη στη Μεσσήνη στις 06 Μαΐου . Τους εν λόγω αγώνες διοργάνωσαν η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, ο Δήμος Μεσσήνης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η φιλόξενη πόλη της Μεσσήνης δημιούργησε ιδανικές συνθήκες τόσο για τους αθλητές όσο και για τους προπονητές και τον κόσμο που γέμισε το δημοτικό στάδιο και παρακολούθησε τους αγώνες.

Η δουλειά από τους προπονητές του συλλόγου Σερετίδη Ιωάννη και Τσιλιλή Αθανάσιο έχει όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να φτάσουν ψηλά οι αθλητές και αυτό φαίνεται με τα αποτελέσματα των αγώνων. Στον τρίτο χρόνο λειτουργίας της η ομάδα των Οινοφύτων κατάφερε για μία ακόμη φορά να κατακτήσει πανελλήνια μετάλλια και να πρωταγωνιστήσει σε πανελλήνιο επίπεδο. Οι αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν είναι:

  • Δάβρης Ιωάννης 3ος στα 73 κιλά χάλκινο μετάλλιο
  • Μποτουζα Γεωργία 2η στα 52κιλά χάλκινο μετάλλιο . ( υπήρξε η μεγάλη άτυχη των αγώνων η οποία προηγήθηκε στον τελικό με 8-2 στο σκορ και τελικά ηττήθηκε με 12-10 ).
  • Στοικαν Τιμέα 4η στα 52 κιλά
  • Σκλιας Βαγγέλης 5η θέση στα 85 κιλά
  • Ντουζα Εριον 5η θέση στα 73 κιλά

Τους αγώνες τίμησαν με τους παρουσία τους ο Δήμαρχος Μεσσήνης Τσόνης Γεώργιος, η αντιπεριφερειαρχης Πελοποννήσου Αληφέρη Ελένη και οι ολυμπιονίκες της πάλης Αμιράν Καρντάνοφ και, Χατζιωαννίδης Γεώργιος.

Επίσης στη προκριματική φάση για τους τελικούς στο ίδιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη διακρίθηκαν οι :

  • Οικονομίδης Στέφανος 3η θέση στα 35 κιλά χάλκινο μετάλλιο
  • Σκλιας Βαγγέλης 2η θέση στα 85 κιλά ασημένιο μετάλλιο
  • Στοικά Τιμέεα 2η θέση στα 48 κιλά ασημένιο μετάλλιο
  • Αρίτον Αννα – Μαρία 3η θέση στα 48 κιλά χάλκινο μετάλλιο

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Σερετίδης Ιωάννης ο οποίος δήλωσε:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος από την όλη δουλειά που έκαναν οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου, έχοντας τεράστια ψυχικά χαρίσματα καταφέραν να διακριθούν στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Είναι αξιέπαινοι για την προσπάθεια τους και για τον άψογο χαρακτήρα τους.. Τέλος να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους αθλητές μου, καθώς και τους γονείς τους οι οποίοι τους στηρίζουν στην προσπάθεια τους και να τους ευχηθώ να έχουν πάντα επιτυχίες .

 

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts