Προσφορά προϊόντων της εταιρίας στο Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλκίδας

Η ELBISCO στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεισφέρει συστηματικά στην κάλυψη επισιτιστικών αναγκών των προσφύγων που βρίσκονται στην Ελλάδα, όπως και άλλων κοινωνικά ευπαθών ομάδων, μέσω των δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Τον Ιανουάριο, η ELBISCO προσέφερε συνολικά περισσότερα από 21.000 πακέτα φρυγανιές και κράκερς Elite αλλά και μπισκότα Αλλατίνη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Ριτσώνα και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Χαλκίδας.

Η δράση αυτή αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της ELBISCO με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και ΜΚΟ και φορείς που ασκούν ανθρωπιστική δράση. Από το 2016 μέχρι σήμερα, η ELBISCO έχει προσφέρει περισσότερα από 170.000 πακέτα προϊόντων της, για τη στήριξη δράσεων και πρωτοβουλιών στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

ELBISCO A.E.

Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν γευστική απόλαυση αλλά και Υψηλή Διατροφική Αξία, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαρία Αντωνίου, τηλ.219 9991887, e-mail: [email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ