13-17 Φεβρουαρίου 2017

Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, Αθήνα

Οι Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ . Παπαδάκης» συνεχίζουν την εκπαιδευτική διαδρομή τους, για 17η συνεχή χρονιά, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθήνα, από 13 έως 17 Φεβρουαρίου 2017 από το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.

Το πρόγραμμα για το 2017 σχεδιάστηκε με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και σύμφωνα με τις προτάσεις σας. Βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος που καθιέρωσε τις Ημερίδες ως εξέχουσα εκπαιδευτική διαδικασία στην ιατρική κοινότητα είναι: Επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τα σημαντικότερα, συχνότερα νοσήματα και την επικαιρότητα, που ενδιαφέρει το Γενικό Γιατρό της Π.Φ.Υ.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα εισηγητών εκλεκτών συναδέλφων, Πανεπιστημιακών δασκάλων, Διευθυντών ΕΣΥ, Ειδικών διαφόρων ειδικοτήτων και Γενικών Γιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.
Σεμινάριο για Επαγγελματίες Υγείας, πλην Γιατρών.
Σεμινάριο Ανανηπτών στη βασική υποστήριξη της ζωής και την εξωτερική απινίδωση.
Βασικός στόχος, η δική σας ενεργός συμμετοχή, με περισσότερα κλινικά – διαδραστικά φροντιστήρια
Στρογγύλη Τράπεζα «Το ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥ» με ομιλητές Ειδικευόμενους Γενικής Ιατρικής και Παθολογίας.
Εξι (6) Ειδικά Εφηρμοσμένα Κλινικά Φροντιστήρια (απαιτείται δήλωση συμμετοχής – που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ).
«10ωρο ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ»
Η Διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη στην καθημερινή κλινική πράξη. Διαδραστική συζήτηση περιπτώσεων ΣΔ μεταξύ Ειδικών & συμμετεχόντων. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων απαιτείται προεγγραφή και δήλωση συμμετοχής. Θα χορηγηθεί ξεχωριστό Πιστοποιητικό παρακολούθησης CD με όλες τις εισηγήσεις, ΚΑΙ δωρεαν το Δίτομο Βιβλίο «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η διαχείρηση στην ΠΦΥ» ΜΟΝΟ σε όσους το παρακολουθήσουν. (Λήξη των Ημερίδων καθημερινά θα γίνεται στις 20:00).
«12ωρο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΠ»
Όπως κάθε χρόνο το Σεμινάριο θα είναι διαδραστικό με ανάλυση και συζήτηση Ενδιαφερόντων περιπτώσεων. Απαιτείται προεγγραφή – δήλωση συμμετοχής. Θα χορηγηθεί ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης και CD με όλες τις εισηγήσεις, ΜΟΝΟ σε όσους το παρακολουθήσουν.
  • Για να δείτε το ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ πατήστε εδώ
  • Για δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ
  • Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ