Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Super Market Forum 2017

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο Super Market Forum 2017

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Στο Super Market Forum 2017, την ετήσια συνάντηση εκπροσώπων του λιανικού εμπορίου της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, συμμετείχε με ομιλία η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2017, στην Αίγλη Ζαππείου, στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑ».

Ο Μιχάλης Τσαούτος, Αντιπρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ καθώς και Γενικός Διευθυντής της ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών ΕΨΑ, προσκλήθηκε από το Forum για να παρουσιάσει τη σημαντική δράση της Πρωτοβουλίας και να ενθαρρύνει περισσότερα μέλη να ενταχθούν στην κοινή προσπάθεια των Ελλήνων επιχειρηματιών για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Με τίτλο «Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» o κ. Τσαούτος περιέγραψε την αποστολή του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, επεξηγώντας τον κεντρικό ρόλο των ελληνικών επιχειρήσεων στην παραγωγή και κυρίως, διατήρηση του εθνικού πλούτου στη χώρα, ως αναγκαία προϋπόθεση για τη δημιουργία ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου που θα συνεισφέρει καίρια ώστε να βγει η οικονομία από το φαύλο κύκλο της κρίσης.

Ο κ. Τσαούτος, επίσης, υπογράμμισε την ανάγκη της συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν επιλέξει υπεύθυνα να διατηρήσουν το τρίπτυχο Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα, παρά τις δυσκολίες του οικονομικού περιβάλλοντος. Τον ρόλο αυτό, μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μέσα από ενέργειες κοινής προβολής και προώθησης των μελών της -που μετρούν ορισμένες από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης-, καθώς και τη δημιουργία συνεργειών με φορείς και εκπροσώπους της ελληνικής αγοράς και του εξωτερικού.

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η εκπαίδευση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν: AGRINO, ΕΨΑ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΛΟΥΞ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΑΓΟΡΙ, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ , ΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΙΝΑΚΗ, BRAVA, ΕΖΑ, EYBOIKH ZYMH, ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, HELLAS FROST, PETROU NUTS, ΠΑΚΟ, CAPTAIN’S, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ENDLESS-ΕΥΡΩΧΑΡΤΙΚΗ, THE WRITING FIELDS, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ, AΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ, GALENICA, CAMPER-GAZ, ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία. Η EUROCERT αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης του σήματος  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα στην ιδιοκτησία, τη βάση και την παραγωγή των επιχειρήσεων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurocert.gr

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts