Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος πιάτων a la carte

Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος πιάτων a la carte

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ
“Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος πιάτων a la carte”
ΚΥΠΡΟΣ 4-6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
Ένα μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης, με θέμα “Δημιουργικές Τεχνικές Μαγειρικής και Τεχνικές Στησίματος Πιάτων a la carte” θα πραγματοποιηθεί 4-6 Απριλίου 2017 στη Λευκωσία, από τον κορυφαίο Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη και απευθύνεται σε επαγγελματίες της γαστρονομίας (Executive Chefs, Sous Chefs, Μάγειρες a la carte).

Το πρόγραμμα θα είναι ‘demonstration με γευστική δοκιμή’ και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά νέες τεχνικές μαγειρικής με τη χρήση νέου εξοπλισμού στη μαγειρική όπως Sous vide, Pacojet, Thermomix, Siphon, Vacuum – Infusions, Freeze dryer, Rotary Evaporator, καθώς και τεχνικές στησίματος πιάτων από το Chef.

Μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες της γαστρονομίας να γνωρίσουν νέες τεχνικές και να εξοικειωθούν με τη χρήση νέου εξοπλισμού, που αποτελεί το μέλλον της μαγειρικής.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του ΠΑΣΥΞΕ (Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων).
Χώρος διεξαγωγής: Mitsios Trading Ltd – Τέφκρου Άνθια 70, Βιομηχανική περιοχή Δάλι, Βιομηχανική περιοχή Λευκωσίας, Κύπρος
Τιμή προγράμματος: € 350
Διάρκεια προγράμματος: 18 ώρες (6 ώρες / ημέρα)
Ωράριο προγράμματος: 10:00 – 16:00 καθημερινά

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Certificate και πακέτο με όλες τις συνταγές του προγράμματος.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: GASTRONOMY ESSENTIALS LTD.

Αίτηση Εγγραφής για συμμετοχή στην ιστοσελίδα: www.Cucina.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Χάρης Χαραλαμπίδης
CEO & Founder
Gastronomy Essentials Ltd.
Tηλ: 6972444820
E-mail: gastronomy_essentials@mail.com

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts