Επτά επιχειρήσεις ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αναδεικνύονται «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας

Επτά επιχειρήσεις ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αναδεικνύονται «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

 

Επτά επιχειρήσεις ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αναδεικνύονται «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας

Ως «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας διακρίθηκαν επτά επιχειρήσεις-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο ετήσιο φόρουμ επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy 2017, που διοργανώθηκε από την New Times Publishing, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάννια», στην Αθήνα.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις ΕΖΑ, ΕΨΑ, ΛΟΥΞ, ΖΑΓΟΡΙ, ΖΥΜΗ ΨΑΧΝΩΝ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ και ΜΕΓΑ, αναδείχθηκαν ανάμεσα στις πιο δυνατές επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας, στον ετήσιο διαγωνισμό που επιβραβεύει τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας. Οι επτά βραβευμένες επιχειρήσεις αποτελούν μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, της δράσης η οποία αναδεικνύει την υπεραξία των ελληνικών επιχειρήσεων -που διατηρούν το τρίπτυχο Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία στην Ελλάδα- στην επανεκκίνηση και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και τη μείωση της ανεργίας.

Η διάκριση σημαντικού αριθμού με πιστοποίηση ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα βραβεία Diamonds επιβεβαιώνει και πάλι το σημαντικό ρόλο αλλά και την υψηλή δυναμική των ελληνικής ιδιοκτησίας επιχειρήσεων που επιλέγουν να διατηρούν τόσο την εγχώρια όσο και τη διεθνή δραστηριότητά τους στην Ελλάδα, να επενδύουν και να δημιουργούν πολύτιμες θέσεις εργασίας στην ελληνική οικονομία.
Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:
Το «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» αποτελεί μία πρωτοβουλία ελληνικών παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων και της ελληνικής Εταιρείας Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε που έχει ως σκοπό να παρέχει αξιόπιστη πιστοποίηση της αυθεντικής ελληνικότητας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην χώρα. Η ενίσχυση του ενδιαφέροντος των καταναλωτών για προϊόντα και υπηρεσίες εγχώριας παραγωγής και προέλευσης αποτελεί αδιαμφισβήτητη τάση και ανάγκη. Σε αυτή την τάση απαντά και η δημιουργία της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», προσθέτοντας αξιοπιστία και κύρος αλλά και συμβάλλοντας μέσω της κοινότητας στη συνεργασία των ελληνικών επιχειρήσεων που θα προσφέρει προστιθέμενη αξία στην οικονομία της χώρας. Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ελληνικότητας συμβάλει στην ενίσχυση της Ελληνικής επιχειρηματικής ανάπτυξης διασφαλίζοντας παράλληλα, μέσα από τον αξιόπιστο έλεγχο, ότι κάθε εταιρεία-μέλος της κοινότητας πληροί συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια που σφραγίζουν την ελληνική της ταυτότητα.
Καραγκιουλέ Άννη, Σύμβουλος Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
τηλ.: 6944562025 e-mail: anniekaragioule@ella-dikamas.gr, http://ella-dikamas.gr/

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts