H μεγάλη στιγμή έφτασε και ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας του κόσμου και κορυφαίος Υπερμαραθώνιος διάρκειας 90 ωρών, το Νο Finish Line Athens, επιστρέφει για 3η χρονιά, ακόμα πιο μεγάλο, ακόμα πιο δυναμικό, στις 10 – 14 Απριλίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Τα έσοδα από τα χιλιόμετρα που θα καλύψουν οι δρομείς θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και μετά τις ομαδικές εγγραφές, η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει ότι άρχισαν και οι ατομικές εγγραφές, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.nflathens.com

To No Finish Line της Αθήνας αρχίζει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19:00 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Απριλίου στις 13:00 και μέσα σε αυτό το διάστημα στον 90ωρο ατομικό Φιλανθρωπικό Αγώνα οι συμμετέχοντες πληρώνοντας 7 ευρώ, μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ότι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές και ημέρες θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Χορηγοί του No Finish Line Athens είναι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική και για πρώτη φορά η Mastercard, δύο κορυφαίοι οργανισμοί που δίνουν ιδιαίτερο βάρος στην εταιρική κοινωνική ευθύνη, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά που έχουν ανάγκη!

Για την Εθνική Ασφαλιστική, έχει ξεχωριστή σημασία η στήριξη στα παιδιά! «Η Εθνική Ασφαλιστική είναι για τρίτη συνεχή χρονιά Μεγάλος Χορηγός της κορυφαίας φιλανθρωπικής διοργάνωσης “NO FINISH LINE”, αποδεικνύοντας έμπρακτα την στήριξή της στον πιο ευάλωτο και ταυτόχρονα πιο σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας, τα παιδιά. Θα είμαστε όλοι εκεί για να ξεπεράσουμε τα προηγούμενα ρεκόρ», τονίζει η διοίκηση της εταιρείας.

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά που φέτος αγκαλιάζουμε μία τόσο σημαντική προσπάθεια όπως το «No Finish Line», δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους ανέπαφων καρτώνMastercard® να στηρίξουν έναν αγώνα ανεκτίμητης αξίας, διπλασιάζοντας το ποσό της προσφοράς τους. Σας περιμένουμε όλους για να περπατήσουμε και να τρέξουμε μαζί για έναν κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα».

Πρεσβευτές του No Finish Line της Αθήνας είναι για μία ακόμη χρονιά οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Στεφανίδη, Νικόλας Κακλαμανάκης καθώς και ο ηθοποιός και σεναριογράφος Γιώργος Καπουτζίδης.

Το No Finish Line της Αθήνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Oι ομάδες τρέχουν και προσφέρουν

Παράλληλα με τον 90ωρο ατομικό Αγώνα, υπάρχει και ο ομαδικός, με τις ομάδες υποστήριξης να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται για ειδική κατηγορία που έχει κοινωνικό αλλά και αγωνιστικό χαρακτήρα μεταξύ των ομάδων, που δημιουργούνται από εταιρείες, οργανισμούς, ιδρύματα, πρεσβείες, οργανώσεις, συλλόγους και σχολεία. Ηδη η συμμετοχή στον ομαδικό αγώνα είναι πάρα πολύ μεγάλη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με μήνυμα στο [email protected]

Ο 24ωρος Yπερμαραθώνιος του NFLAthens

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα γίνει και ο 24ωρος αγώνας που θα αρχίσει το Σάββατο 13 Απριλίου στις 10:00 και θα ολοκληρωθεί 24 ώρες αργότερα, με ειδικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών. Το αντίτιμο για τη συμμετοχή είναι 20 ευρώ και έγκυρες συμμετοχές θα θεωρηθούν μόνο όσες έχουν εξοφληθεί έως την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019.

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του No Finish Line, θα διεξαχθεί κλασικός Μαραθώνιος Αγώνας 42,195μ., την Παρασκευή 12 Απριλίου και με ώρα έναρξης 19:00 και θα είναι ο πρώτος νυχτερινός μαραθώνιος αγώνας δρόμου 42,195μ. στην Ελλάδα.

Για λόγους ασφαλείας ορίστηκε ως ανώτατο όριο τα 300 άτομα και θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές, με το κόστος συμμετοχής να είναι 15 ευρώ και με ειδικά έπαθλα για τους τρεις πρώτους νικητές στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών, καθώς επίσης και στις ειδικές κατατάξεις και απονομές επάθλων στους πρώτους άνδρες και γυναίκες των ακόλουθων κατηγοριών: -45 ετών, +45 ετών.

Κάθε χρόνο το No Finish Line προσφέρει περισσότερα!

Το No Finish Line διεξάγεται για τρίτη χρονιά και η περσινή διοργάνωση, σε σχέση με την εξαιρετικά επιτυχημένη εναρκτήρια διοργάνωση του 2017, παρουσίασε εντυπωσιακή αύξηση, όπως δείχνουν και οι αριθμοί:

* Αύξηση 82% στον αριθμό συμμετεχόντων, από 6.202 άτομα σε 10.178 άτομα

* Αύξηση 94% στα καταγεγραμμένα χιλιόμετρα, από 50.903χλμ. σε 95.295χλμ.

* Αύξηση 94% στη χρηματική δωρεά πρός το «Μαζί για το Παιδί», από 25.451,5 ευρώ σε 47.647,5 ευρώ

* Αύξηση 67% στον αριθμό επισκεπτών, από 30.000 άτομα σε 50.000 άτομα

Το No Finish Line Athens είναι μία διοργάνωση του διεθνή οργανισμού No Finish Line International, που εδρεύει στο Μονακό και έχει αναθέσει την υλοποίησή του αγώνα της Αθήνας στον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο Ερμής 1877 και διεξάγεται σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Για επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected]

Για πληροφορίες στο www.nflathens.com και στο www.facebook.com/NoFinishLineAthens