«Νέα Μέλη και ξεχωριστές δράσεις για το 2018 της Ολομέλειας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ  στην Καλαμάτα»

«Νέα Μέλη και ξεχωριστές δράσεις για το 2018 της Ολομέλειας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην Καλαμάτα»

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

 

Την 4η συνάντηση της Ολομέλειας πραγματοποίησε η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με σκοπό την ανασκόπηση του έργου της και το σχεδιασμό νέων ακόμα πιο δυναμικών δράσεων για το 2018 που θα τη φέρουν ένα βήμα πιο κοντά προς την επίτευξη των στόχων της. Τηρώντας την παράδοση των συναντήσεων στην Περιφέρεια, και πιο συγκεκριμένα της εκ περιτροπής επίσκεψης στην έδρα κάποιου Μέλους ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, η Ολομέλεια πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα στις 3-4 Μαρτίου 2018.

Με συνεχώς νέα Μέλη να ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Πρωτοβουλία για τη στήριξη και προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, η Ολομέλεια ξεκίνησε τις εργασίες της καλωσορίζοντας τις νέες επιχειρήσεις που εισήλθαν, οι οποίες πλέον αριθμούν τις 40 και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα εταιρικών κλάδων.

Στο πλαίσιο της Ολομέλειας παρουσιάστηκε το νέο πρόγραμμα της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σύμφωνα με το οποίο θα πραγματοποιηθούν νέες δράσεις μέσα στο 2018. Η δημιουργία συνεργειών σε Ελλάδα και εξωτερικό, η αύξηση των Μελών και οι ενέργειες για την αναγνωρισιμότητα του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στο καταναλωτικό κοινό αποτελούν στόχους για τη νέα χρονιά.

Ακολούθησε εκδήλωση με παρουσίαση των δράσεων της Πρωτοβουλίας, όπου απονεμήθηκαν και πιστοποιήσεις ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στα 4 νέα Μέλη της. Εκεί, έδωσαν το παρών οι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας κυρία Αλειφέρη, Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου κύριος Μαντάς, ο Δήμαρχος Καλαμάτας κύριος Νίκας, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας κύριος Μπουντρούκας, Αχαΐας κύριος Μαρλαφέκας και Μεσσηνίας κύριος Ξυγκώρος. Δίνοντας το ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συνεχίζει το έργο της για την ανάδειξη του κρίσιμου ρόλου της ελληνικής επιχειρηματικότητας ως το μόνο βιώσιμο μοντέλο επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, ΠΑΚΟ, Captain’s , Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου,

Endless-Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, AΒγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, ΑΠ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- Meat Company, Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»:

Σκοπός της ένωσης «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η πληροφόρηση της Ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας μας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι Ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας ανεξάρτητος φορέας Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων με ισχυρή παρουσία τόσο στην ελληνική αγορά όσο και σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της. Αποτελεί τη μεγαλύτερη, αμιγώς, ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο. Σήμερα, το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ελέγχου και πιστοποίησης σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία κι η ναυτιλία. Η EUROCERT αποτελεί τον φορέα πιστοποίησης του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» που επιβεβαιώνει την ελληνικότητα στην έδρα, παραγωγή και ιδιοκτησία των επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurocert.gr

 

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts