1η Ημερίδα του The Health Lab

Εχθές Κυριακή 21 Μαρτίου του 2022 ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η ημερίδα του The Health Lab. Σε ρυθμούς απροσδόκητου χιονιά και ημιμαραθωνίου, η ομάδα του The Health Lab (διατροφολόγοι, ψυχολόγοι, γιατροί) μαζεύτηκε στο κέντρο της Αθήνας με τη στήριξη της εταιρίας Lilly και το προϊόν της PROIBS, σύμμαχό μας κατά του Συνδρόμου του Ευερέθιστου Εντέρου.

Την ημερίδα άνοιξε η διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαρία Τουμπή, ιδρύτρια του The Health Lab, με ένα ζεστό χαιρετισμό. Τη σκυτάλη πήρε ο Καψής Ντάνιελ-Χρήστος MSc, PhDc, RD Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με θέμα «Ανθρωπομετρία Βασικά εργαλεία και μεθοδολογία στην καθημερινή μας πρακτική – πρακτική επίδειξη». Ακολούθησε η Ζήκου Εύα, ΜSc, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Υποψήφια Διδακτωρ Ιατρικης Σχολης, ΕΚΠΑ με θέμα «Ο ρόλος των πρεβιοτικών στο Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου». Ο Μιχάλης Χριστοδούλου, Marketing and Business Coach, με μία διαδραστική παρουσίαση μας ενημέρωσε σχετικά με το «Ποιο μοντέλο προώθησης των υπηρεσιών μου μου ταιριάζει περισσότερο;». Τέλος, ο Μανώλης Μανωλαράκης, Διατροφολόγος-Διαιτολόγος, μοιράστηκε μαζί μας «Εργαλεία Οργάνωσης Online Συνεδριών».

To The Health Lab είναι ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ επιστημονικών δεδομένων και καθημερινής πρακτικής στο ευρύ κοινό. Ο στόχος της διεπιστημονικής ομάδας διαιτολόγων-διατροφολόγων, γιατρών, ψυχολόγων και φυσικοθεραπευτών είναι η ακριβής, υπεύθυνη και επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση που προσφέρει να μεταφράζεται σε πρακτικές συμβουλές που επάγουν την πνευματική και σωματική υγεία του ανθρώπου και διευκολύνουν την καθημερινότητά του.