Η Διεθνής Αμνηστία συμμετέχει για πρώτη φορά στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου 2017. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να σας έχουμε μαζί μας σε αυτό τον αγώνα, υποστηρίζοντας το έργο μας ενάντια σε κάθε μορφής διάκρισης.

Δεν αναζητούμε ούτε λαμβάνουμε χρήματα από κυβερνήσεις, ευρωπαϊκούς ή διεθνείς οργανισμούς για να διασφαλίσουμε την πλήρη οικονομική ανεξαρτησία και την αμεροληψία μας. Βασιζόμαστε στα μέλη και τους υποστηρικτές μας και σε ενέργειες όπως η παρούσα, για να συνεχίσουμε τον αδιάλειπτο αγώνα μας για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σύνθημά μας #RunforAmnesty – Τρέχουμε όλοι μαζί για έναν πιο δίκαιο κόσμο!

 

Για ομαδική εγγραφή στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας 2017, μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας στο e-mail join@amnesty.org.gr προκειμένου να σας σταλούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Για ατομική εγγραφή μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση συμμετοχής

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το κόστος εγγραφής ανάλογα με τη διαδρομή και το επίπεδο συμμετοχής:

3km: Βασικό 15€ – Ενισχυμένο 30€ – Πλήρες 40€

5km: Βασικό 18€ – Ενισχυμένο 33€ – Πλήρες 40€

Ημιμαραθώνιο: Βασικό 22€ – Ενισχυμένο 37€ – Πλήρες 65€

Ενημερωθείτε εδώ αναλυτικά για το τι περιλαμβάνει κάθε επίπεδο εγγραφής.

Οι θέσεις κατοχυρώνονται μόνο εφόσον καταβληθεί το αντίστοιχο ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική ή Πειραιώς) ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τέλος, όσον αφορά την προθεσμία υποβολής αιτήσεων, οι συμμετοχές θα πρέπει να σταλούν μέχρι 17/02/2017 και η εξόφληση να πραγματοποιηθεί μέχρι 22/02/2017.

Σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο σας και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον ερώτηση ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Διεθνής Αμνηστία – Ελληνικό Τμήμα

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ