Η Σειρά Προβιοτικών kaleidon εμπλουτίζεται με την εισαγωγή ενός νέου κωδικού, του kaleidon 120. Το kaleidon 120 είναι ένα Προβιοτικό Συμπλήρωμα Διατροφής που περιέχει τουλάχιστον 12 δισεκατομμύρια στελέχη του πιο μελετημένου λακτοβάκιλλου (Lactobacillus Rhamnosus GG (ATCC 53103) ανά φακελίσκο. Είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 3 ετών. Συμβάλλει στη διατήρηση και ισορροπία της εντερικής χλωρίδας και διατίθεται σε καινοτόμα μορφή (διασπειρόμενα κοκκία/formula fast melt) ώστε να μπορεί να καταποθεί εύκολα χωρίς νερό. Έχει ουδέτερη γεύση και δεν περιέχει γλουτένη.

Έτσι, με την προσθήκη αυτή η Σειρά Προβιοτικών Συμπληρωμάτων Διατροφής kaleidon έχει μία πρόταση για κάθε ανάγκη, σε διαφορετική μορφή:

  • Το kaleidon 60 είναι Προβιοτικό Συμπλήρωμα Διατροφής σε μορφή κάψουλας και περιλαμβάνει τουλάχιστον 6 δισεκατομμύρια Lactobacillus Rhamnosus GG (ATCC 53103) ανά κάψουλα.
  • Το kaleidon Hydrο είναι διαιτητικό τρόφιµο για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς για την από του στόµατος ενυδάτωση. Περιέχει ένα συνδυασµό ηλεκτρολυτών και του προβιοτικού Lactobacillus Rhamnosus GG (ATCC 53103) σε περιεκτικότητα τουλάχιστον 5 δισεκατομμυρίων στελεχών.
  • Το kaleidon 120 είναι Προβιοτικό Συμπλήρωμα Διατροφής σε μορφή διασπειρόμενων κοκκίων για κατάποση χωρίς νερό και περιλαμβάνει τουλάχιστον 12 δισεκατομμύρια Lactobacillus Rhamnosus GG (ATCC 53103) ανά κάψουλα.