Νέα Πρωτοποριακά Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής

623

Απίστευτα γευστικά κι όμως αληθινά θρεπτικά!
Η αγαπημένη μας μάρκα ELITE καινοτομεί για άλλη μία φορά και μας συστήνει τα νέα Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής. Έτσι, εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο τις επιλογές μας στο υγιεινό, χορταστικό και νόστιμο σνακ, ικανοποιώντας την ανάγκη μας για ισορροπημένη διατροφή.

Φτιαγμένα με την απλότητα, την αγνότητα και τα υλικά που κυριαρχούν στη Μεσογειακή Διατροφή, τα νέα Elite Crackers Μεσογειακά χώρεσαν μέσα τους έναν πραγματικά θρεπτικό θησαυρό. Το θησαυρό της γευστικής μας παράδοσης. Χάρη στο αλεύρι φακής και τα πολύτιμα συστατικά τους αποτελούν πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών με πολλαπλά διατροφικά οφέλη. Αλλά το πιο σημαντικό; Δεν περιέχουν γλουτένη!

Πεντανόστιμα και όπως πάντα τραγανά, τα νέα πρωτοποριακά Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής ενθουσιάζουν με τις δύο ξεχωριστές τους γεύσεις: ελιές Καλαμών για μια πιο μεσογειακή γευστική εμπειρία και αρχαίοι σπόροι, όπως φαγόπυρο, αμάρανθο και τσία. Όποια γεύση κι αν διαλέξουμε ένα είναι σίγουρο: κάθε στιγμή της ημέρας έχουμε την ξεχωριστά γευστική πρόταση των Elite Crackers Μεσογειακά που χρειαζόμαστε για να χορταίνουμε απολαυστικά, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα θρεπτικά οφέλη της διατροφικής μας παράδοσης.

Τα Elite Crackers Μεσογειακά με αλεύρι φακής αποτελούν ακόμα μία πρωτότυπη δημιουργία της ELBISCO, της εταιρείας που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά ικανοποιώντας τους καταναλωτές με απρόσμενες γευστικές προτάσεις.
ELBISCO A.E.
Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, αλλά και προϊόντων Υψηλής Διατροφικής Αξίας, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τη STRATCOM:
Μαρία Αντωνίου, τηλ. 219 9991887/ 210 6753585 (ext 311), Mobile: 6943 294869, e-mail: [email protected]

LEAVE A REPLY

three × five =