Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι,

Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ που θα πραγματοποιηθεί από 28 έως 30 Ιουνίου 2018 στο Ξενοδοχείο Elite City Resort στην Καλαμάτα.

Θα χορηγηθεί Μοριοδοτημένο Πιστοποιητικό παρακολούθησης (CME-CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

H Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου, καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου και να υποβάλλουν περιλήψεις των εργασιών τους για προφορική (Oral) ή/και ηλεκτρονικά αναρτημένη (e-Poster) ανακοίνωση σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρουν εδώ το αργότερο έως τις 31 Μαΐου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website του Συνεδρίουhttp://www.empakan-synedrio2018.gr

Η καλύτερη Προφορική Ανακοίνωση θα βραβευθεί με το ποσό των 1.000,00 €.

Έπαινοι θα δοθούν στη 2η και 3η κατά σειρά καλύτερη Προφορική Ανακοίνωση καθώς και στη 1η και 2η καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωση.

Οι βραβευμένες εργασίες θα δημοσιευτούν στο τελευταίο τεύχος του 2018 του περιοδικού «ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΡΔΙΟΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΙΝΔΥΝΟΥ».

Εφόσον οι συγγραφείς αποδεχτούν τη δημοσίευση της εργασίας τους στο περιοδικό, καλούνται να υποβάλουν σε πλήρη μορφή τις εργασίες τους σύμφωνα με τις «Οδηγίες προς συγγραφείς».

Διαβάστε εδώ το Προκαταρκτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο Συνέδριο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Συνεδριακή εταιρεία:
CONGRESS WORLD EVENT TRAVEL E.E.
Μαιάνδρου 23, 11528 Αθήνα,
Τ. +30 210 7222518-7, Φαξ: 210 7210069
email: [email protected]

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράλληλα με τις εργασίες του 11ου Πανελληνίου Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Ημερίδα Κοινοτικής Νοσηλευτικής (έτος 9ο) το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018, με θέμα: «Θέματα Προαγωγής Υγείας στους Ασθενείς με Χρόνια Καρδιομεταβολικά Νοσήματα».

H Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή της Ετήσιας Ημερίδας Κοινοτικής Νοσηλευτικής (έτος 9ο) καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου και να υποβάλλουν περιλήψεις των εργασιών τους για ηλεκτρονικά αναρτημένη (e-Poster) ανακοίνωση, σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρουν εδώ, το αργότερο έως 31 Μαΐου 2018.Δείτε εδώ το Προκαταρκτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα της Ημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στην Ημερίδα Νοσηλευτικής μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.:
Τηλ. +30 210 4953646 , @: [email protected]

Τέλος, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 το απόγευμα, παράλληλα με το Συνέδριό μας, θα διεξαχθεί η καθιερωμένη Εκδήλωση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης Κοινού για το Διαβήτη (δωρεάν συμμετοχή).


Ελπίζουμε στην ανταπόκριση και συμμετοχή σας.
Με εκτίμηση,

Για την Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.
Δρ. Ιωάννης Κυριαζής
Πρόεδρος Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

11 − 3 =