ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Η αύξηση του νεανικού διαβήτη τα τελευταία χρόνια δημιούργησε μεγάλο ενδιαφέρον για την κατανόηση της παθοφυσιολογίας του, ενώ έγιναν και προσπάθειες αναστολής της αυτοάνοσης νόσου. Γι αυτό το λόγο η Life Academy και η διατροφολόγος, MSc, Άννα Καλαρίτη παρουσιάζουν έναν ολοκληρωμένο σεμινάριο υψηλού επιπέδου, με σκοπό να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου γύρω από το Νεανικό Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου I. Η καλύτερη διαχείριση του διαβήτη σημαίνει ενημέρωση και παροχή γνώσης, χρησιμοποιώντας εφαρμοσμένες και αποτελεσματικές τεχνικές, ακολουθώντας τις τελευταίες κατευθυντήριες οδηγίες. Η ορθή χρήση των νέων τεχνολογιών αποτελεί λύση για μεγαλύτερη ελευθερία, ποιότητα ζωής και καλύτερη συμμόρφωση.
Στο σεμινάριο αυτό , θα εκπαιδευτείς στη χρήση νεότερων θεραπειών του διαβήτη, νέων τεχνολογικών συστημάτων, παρέχοντας περαιτέρω εξατομικευμένη υγειονομική περίθαλψη. Η υγιεινή διατροφή από μικρή ηλικία και ο ενεργός τρόπος ζωής είναι σημαντικά για όλους, πόσο μάλλον για τα παιδιά με διαβήτη.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε φοιτητές, σπουδαστές τμημάτων επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής, που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες, οι οποίες θα τους βοηθήσουν να ενταχθούν και να συνεργαστούν αποτελεσματικά στην ομάδα διαχείρισης διαβήτη.
Σε επαγγελματίες διατροφολόγους – διαιτολόγους, οι οποίοι επιθυμούν να είναι πιο αποτελεσματικοί στην επικοινωνία και την εκπαίδευση των ατόμων με Νεανικό Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου I, με σωστό τρόπο.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Οι διατροφικές ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές, γι αυτό και θα πρέπει να προσαρμοστούν και στον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου Ι. Τα παιδιά με διαβήτη χρειάζονται πρόσβαση σε συνεχείς συμβουλές αυτοδιαχείρισης και υποστήριξη από μία έμπειρη διεπιστημονική ομάδα. Συνεπώς, αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει την εκπαίδευση σε μία υγιεινή διατροφή, υγιή δραστηριότητα, στην αυτοπαρακολούθηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, στη διαχείριση φαρμάκων και πολλά άλλα.

Τι θα μάθω:

  • Παθολογία του Σακχαρώδους Διαβήτη
  • Επιπλοκές Διαβήτη και Αντιμετώπιση
  • Διατροφική Εκπαίδευση
  • Συναισθηματική Ευημερία
  • Τεχνολογία & Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου

Για να το παρακολουθήσετε κάντε κλικ εδώ .