ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
Η MSc Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Αστερία Σταματάκη με εξειδίκευση στα FODMAPS από το King’s College και η Life Academy παρουσιάζουν το διαιτητικό σχήμα FODMAPS. To Σύνδρομο του Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ) ή αλλιώς σπαστική κολίτιδα αποτελεί μία λειτουργική διαταραχή από την οποία πάσχει περίπου το 21% του πληθυσμού. Αποτελεί ένα ενοχλητικό για την καθημερινότητα του ατόμου σύνδρομο, μ ετη διατροφή να αποτελεί έναν σημαντικό βοηθό στην μείωση αυτών των συμπτωμάτων, μιας και μελέτες έχουν δείξει πως το διαιτητικό σχήμα FODMAPS μπορεί να βοηθήσει το 75% των ατόμων με ΣΕΕ.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ:
Σε φοιτητές, σπουδαστές τμημάτων επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής, που επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους σχετικά με το διαιτητικό σχήμα FODMAPS
Σε επαγγελματίες διατροφολόγους – διαιτολόγους, οι οποίοι επιθυμούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά τα άτομα που πάσχουν από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, δημιουργώντας δημιουργικά και αποτελεσματικά διατροφικά πλάνα που θα μειώσουν την ένταση των συμπτωμάτων των ασθενών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ HIGHLIGHTS :
Ποιές είναι οι Γενικές Διαιτητικές Συστάσεις;
Πώς κάνουμε αποτελεσματική διαχείριση περιστατικών;
Πώς καλύπτονται οι ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες παρά τους περιορισμούς;
Πότε και πως εισάγουμε στη διατροφή τροφές με υψηλά FODMAPS;

Για να πάρετε παρακολουθήσετε στο σεμινάριο πατήστε εδώ .