Το φιστίκι Αιγίνης στη μεσογειακή διατροφή

Το φιστίκι Αιγίνης στη μεσογειακή διατροφή

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Πόσο σημαντικό είναι το φιστίκι Αιγίνης στη μεσογειακή διατροφή;

Στα πλαίσια της 10ης γιορτής Φιστικιού, το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής και η συνεργάτιδα του The Health Lab Σοφία Κανέλλου, θα είναι στην Αίγινα με μια ομιλία για το φιστίκι Αιγίνης και τις ιδιότητές του, αλλά και την προώθηση της κατανάλωσης ξηρών καρπών του τόπου μας.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 16/9 στην αυλή του Λαογραφικού μουσείου, όπου στο τέλος θα υπάρχει επίδειξη συνταγών με το φιστίκι Αιγίνης από τη σεφ Μάρθα Μαργαρώνη.

Για το πρόγραμμα όλων των εκδηλώσεων της γιορτής για το φιστίκι Αιγίνης πατήστε εδώ:
https://www.aeginaportal.gr/eidiseis/programmatismenes-ekdiloseis/23764-programma-10is-giortis-fistikioy-aiginas.html

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts