Η Δίαιτα που Αντιμετωπίζει το Τοπικό Πάχος

Ή αλλιώς η δίαιτα του …ανανά!
Δηλαδή; Ε, κλασσικά, τρως τον ανανά και κάνεις την πάπια!
Και μετά φυσικά περιμένεις να χάσεις …τα ψωμάκια, την κοιλίτσα κλπ.
Όλα αυτά σας μοιάζουν ασυνάρτητα ε; ακριβώς το ίδιο μου ακούγονται και μένα τα λόγια όσων υπόσχονται πως μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια του τοπικού πάχους με την χρήση ειδικών ροφημάτων και εξωτικών τροφών…
Μην κοροϊδευόμαστε, μαγικά ραβδιά και θαυματουργά μαντζούνια στον χώρο της διαιτολογίας δεν υπάρχουν.
Ιατρική, σύγχρονη φαρμακολογία, τόσες εξελίξεις στον κόσμο της επιστήμης και όμως ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει να προσφέρουν μια ανώδυνη λύση για να ξεφορτωθείτε τα επιπλέον κιλά σε συγκεκριμένα σημεία.

Η λύση είναι μια.

Δεχτείτε το σώμα σας , ως έχει. Αγαπήστε το, ζήστε μαζί του έντονα, περιποιηθείτε το, μην το καταπονείτε, μην το στερείτε και πάνω απ’ όλα γυμνάστε το! Με την βοήθεια ενός γυμναστή, θα καταφέρετε με επικεντρωμένες ασκήσεις να σμιλέψετε τα σημεία που σας στεναχωρούν.
Και όσον αφορά στην διατροφή …πάντα ισχύει το ίδιο! Μικρά συχνά γεύματα, άφθονα φρούτα και λαχανικά, πολύ νερό και προγραμματισμός, αποτελούν τα 4 συστατικά της επιτυχημένης απώλειας λίπους.
Πιστέψτε με… το συμπλήρωμα acai berry δεν διώχνει τα ψωμάκια και τα αποξηραμένα goji berry δεν ρίχνουν την κοιλίτσα! Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας άσκοπα λοιπόν. Επενδύστε τα σε ένα καλό ζευγάρι αθλητικά, σε ένα ανοξείδωτο παγούρι νερού και σε ένα ελαφρύ mp3 player  και ριχτείτε στην μάχη για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ