Δυσκολες ερωτήσεις-ευκολες απαντήσεις.

Ερωτήσεις που αντιπροσωπεύουν τη δυσκολία της προσπάθειας για την απώλεια σωματικού βάρους, απαντήσεις για όσους χρειάζονται λίγη ενθάρρυνση ακόμα.

Πόσες φορές φόρεσες ρούχα και κόντευαν να εκραγούν!
Πόσες φορές δεινοπάθησες που δεν μπορούσες να ανέβεις τις σκάλες του σπιτιού σου! Πόσες φορές πήγες στην παιδική χαρά με τα παιδιά σου και δεν μπορούσες να απολαύσεις το παιχνίδι μαζί τους λόγω του βάρους σου!Επίσης, πόσες φορές είπες τέρμα δεν πάει άλλο από αύριο δίαιτα! Τέλος, πόσες φορές ξεκίνησες να κάνεις δίαιτα και στην δεύτερη μέρα τα παράτησες!

Θα σου πω εγώ λοιπόν, πολλές φορές! και θα σου πω και το λόγο!

Όταν τα κιλά που πρέπει να χαθούν είναι 10-20-30 φοβάσαι ότι είναι αδύνατον να το καταφέρεις γιατί εστιάζεις στον αριθμό!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, λοιπόν είναι να εξαφανίσεις τη ζυγαριά σου, ναι καλά διάβασες τη ζυγαριά σου! Το να ανεβαίνεις σε αυτήν πρωί μεσημέρι βράδυ κάθε μέρα ή μέρα παρά μέρα σε στρεσάρει κ σε απογοητεύει! Οπότε, ξεφορτώσου την!

Το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι να ξεφορτωθείς τους πειρασμούς, γλυκά, κρουασάν, σοκολατάκια , μπισκότα, κέικ, πατατάκια και γενικότερα ξεφορτώσου οτιδήποτε πιστεύεις ότι δεν μπορείς να του αντισταθείς.

Τέλος ζήτησε από τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους να σου συμπαρασταθούν, δεν λέω ότι επειδή εσύ κάνεις δίαιτα δεν θα φάει κανένας άλλος γλυκό, ή πίτσα ή σοκαλάτα κ.λ.π. μπορούν όμως να μην τα καταναλώνουν μπροστά σου! Το δύσκολο είναι οι 2 πρώτες εβδομάδες, όταν αρχίσεις να βλέπεις τα ρούχα σου να χαλαρώνουν, θα πάρεις δύναμη και θάρρος να συνεχίσεις! ΜΑΚΑΡΙ να υπήρχε μαγικό χάπι, να κόβει την πείνα, κ να διώχνει το βάρος ως δια μαγείας, αλλά… δεν υπάρχει….

Επιμονή, υπομονή  και χρόνος χρειάζονται και η επιτυχία θα είναι σίγουρη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ