Πώς να μειώσετε γρήγορα και εγγυημένα το σωματικό σας βάρος!
Και μάλιστα όσα κιλά θέλετε, χωρίς κόπο, χωρίς προβληματισμό και χωρίς στέρηση.

Βαρεθήκατε να κάνετε δίαιτα; Κουραστήκατε να σας καταπιέζουν οι διαιτολόγοι; Δεν θέλετε πια να βάζουν τρίτοι όρια στη ζωή σας τι να φάτε και τι να πιείτε; Να το πούμε πιο απλά. Γουστάρετε να τρώτε ΟΤΙ θέλετε, ΟΠΟΤΕ θέλετε και χωρίς να σας κάνει κουμάντο ο κάθε απίθανος; Να κάποιοι απλοί και αποτελεσματικοί τρόποι, που θα σας επιτρέψουν να μειώσετε τα κιλά σας.

Βήμα 1.

Η ρουφιάνα η ζυγαριά. Ναι ξεκινάμε από τον μεγαλύτερό σας εχθρό! Αυτόν που αποτελεί την πηγή των ενοχών, των βασάνων και των προβληματισμών σας. Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και μετατρέψτε την σε σκεύος ηδονής, προσωπικής ικανοποίησης και ευχαρίστησης.

Αν έχετε μηχανική ζυγαριά απλά πριν από κάθε ζύγιση μετακινήστε τον διακόπτη με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει κάποια κιλά λιγότερο. Η μέθοδος αυτή είναι εξαιρετικά αποτελεσματική μιας και 100% σας δείχνει λιγότερο από την προηγούμενη ζύγιση σας! Αν μάλιστα είστε και προσεκτικοί μπορεί να καταφέρετε σε κάποια φάση και να χάσετε στο ζύγι όλα τα κιλά που θέλετε.

Σε περίπτωση που σας πάρουν χαμπάρι και σας κράξουν ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ (τα λόγια σας, το φαγητό ναι!) Θυμίστε σε όλους ότι τα ρούχα που φοράτε, το νερό που ήπιατε όλη την ημέρα, το περιεχόμενο του εντέρου σας και της ουροδόχου κύστης σας (σε περίπτωση που δεν έχετε πάει τουαλέτα) έχουν ένα σημαντικό βάρος που είναι εξαιρετικά άδικο για εσάς να το χρεωθείτε!

(για μερακλήδες… μετακινήστε τη ζυγαριά σε διάφορα σημεία του σπιτιού! Θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των αποτελεσμάτων! Φυσικά διαλέξτε το καλύτερο)

Βήμα 2.

Οι λάτρεις της τεχνολογίας έχουν σίγουρα προμηθευτεί ψηφιακή ζυγαριά. Η οποία όμως ειδικά αυτή έχει συγκεκριμένα προβλήματα που σίγουρα αλλοιώνουν την αλήθεια. Για να έχετε τα αποτελέσματα που σας ικανοποιούν μπορείτε να χρησιμοποιείτε μπαταρίες που λήγουν ή πλησιάζουν στη λήξη τους. Έτσι όλες οι μετρήσεις πάνω από το προσδοκώμενο είναι αποδεδειγμένα αναληθείς, όλες όσες είναι στα κανονικά (για εσάς) πλαίσια είναι ΟΚ… Η ψηφιακή ζυγαριά σε αυτές τις περιπτώσεις ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.
Επειδή κάποιες ζυγαριές έχουν μνήμη και αποθηκεύουν την τελευταία ζύγιση ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ! Εδώ εσείς δεν θυμάστε καλά πόσα πιάτα φάγατε χτές, θα θυμούνται αυτές το αληθινό βάρος;

Βήμα 3.

Κόψτε την δίαιτα. Επιτέλους ήρθε η ώρα σαν διαιτολόγος να βγάλω από πάνω μου αυτό το όνειδος, αυτό το βάρος που κουβαλούσα τόσα χρόνια! Να πω την αλήθεια στο κόσμο να απελευθερωθώ! Αγαπητοί συνάνθρωποι μου! Κόψτε την δίαιτα ΕΝΤΕΛΩΣ, αυτήν που κάνετε μετά το φαγητό! Αν μάλιστα κάνετε δύο ταυτόχρονα κόψτε τις και τις δύο. Σας προσθέτουν μόνο παραπάνω θερμίδες (από αυτές που ήδη παίρνετε με το κανονικό σας φαγητό) και σας υποβάλουν στην ταλαιπωρία προετοιμασίας ειδικού γεύματος.

Βήμα 4.

Αν παρ’ όλα αυτά νοιώθετε πλέον εξαρτημένοι από το ζυγό που σας έχουν βάλει τότε προσπαθήστε να τον προσαρμόσετε στα μέτρα σας! Και όχι μόνο αυτό αλλά θα το κάνετε με τρόπο ώστε να έχετε και μία ποικιλία! Αυτό δεν ισχυρίζονται και οι διαιτολόγοι; Ότι τα προγράμματα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας; Ότι δεν πρέπει να τρώτε μονότονα και να έχετε ποικιλία; Ε αυτό θα το κάνετε εσείς.

Μαζέψτε όλα τα διαιτολόγια που κατά καιρούς σας έχουν δώσει. Από αυτά επιλέξτε τα γεύματα και τα φαγητά που σας αρέσουν. Από τη στιγμή που βρίσκονται ενταγμένα στα πλαίσια ενός προγράμματος διατροφής, τότε από μόνα τους θα αδυνατίζουν. Η σημασία όλης της προσπάθειας βρίσκετε στην ποικιλία και αυτό εφαρμόζετε στην πράξη!

Βήμα 5.

Πάρτε όλα τα chocoζούμια που πουλάνε διάφοροι πωλητές. Είτε της μία είτε της άλλης εταιρείας είτε της όποιας εταιρείας πουλάει ένα chocoζούμι με το κάτι τις το παραπάνω, με την όποια μαγική ουσία περιέχει. Μπορεί να μην λιώσει το λίπος (όπως τον λιώνουν οι μαγικοί χυμοί που λιώνουν το λίπος στην κοιλιά, στην περιφέρεια, στο στήθος, στα αυτιά κλπ) αλλά σίγουρα θα λιώσουν τα λεφτάκια σας στο πορτοφόλι και δεν θα σας περισσεύουν για να τρώτε αηδίες από έξω…

Με μία προσεκτική παρατήρηση θα διαπιστώσετε ότι η μείωση του βάρους σας είναι ανάλογη με την μείωση του περιεχομένου του πορτοφολιού σας.

Βήμα 6.

Αγοράστε το ειδικό πρωτεϊνικό σκεύασμα από τους πλανόδιους πωλητές της Herbalife! Πεταμένα λεφτά μεν αλλά όπως και να έχει θα πληρώσετε τον κούκο αηδόνι για να ξεχάσετε να τρώτε ανθρωπινά και να μάθετε να ρουφάτε ζουμιά που σας συστήνει ο κάθε άσχετος ανειδίκευτος (διαιτολογικά) πωλητής. Και φυσικά μην ξεχνάτε! Το ίδιο λάθος με εσάς κάνουν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Να εμπιστευτούν δηλαδή την υγεία τους στα χέρια του κάθε τυχαίου που θα τους αραδιάσει 12 δήθεν μαθήματα διατροφής χωρίς να ξέρει ο ίδιος τι πάει να πει ισοζύγιο ενέργειας, μεταβολισμός και άλλα βασικά.
Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι τα λεφτά μπορεί αν μην είναι εντελώς πεταμένα. Αν καταφέρετε να χάσετε κάποια κιλά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κερδίσετε ένα μακό μπλουζάκι σε μέγεθος medium ή small! Καλό είναι να το κορνιζάρετε και να το κρεμάσετε στο τοίχο του δωματίου σας. Σε λίγο καιρό (αποδεδειγμένα) δεν θα χωράτε σε αυτό (αποδεδειγμένο).

Πολλές φορές και εδώ η μείωση του βάρους σας είναι ανάλογη με την μείωση του περιεχομένου του πορτοφολιού σας.

Βήμα 7.

Κόψτε όλες τις τροφές που πιθανότατα σας προκαλούν αλλεργία ή τρέφουν διάφορους μύκητες μέσα στο έντερο σας ή σας προκαλούν αλλοίωση του εγκεφάλου. Πως θα τις βρείτε; Εύκολο. Μπείτε στο ίντερνετ και ανοίξτε όλα αυτά τα υπέροχα blog / sites που αραδιάζουν ότι εναλλακτικό, διαφορετικό, αποκαλυπτικό υπάρχει. Να ξέρετε ότι για κάθε τι υπάρχει από πίσω ένα οργανωμένο σχέδιο που έχουν στήσει οι φαρμακοβιομηχανίες, οι κυβερνήσεις, οι αόρατοι κυβερνήτες του πλανήτη, τα σκοτεινά συμφέροντα.

Ειδικά στη περίπτωσή σας σίγουρα υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία που σας εμποδίζει να φτάσετε το στόχο σας! Για αυτό και οι αλλεπάλληλες προσπάθειές σας αποτυγχάνουν όλες! Οπότε έχετε δύο λύσεις. Είτε να ακολουθήσετε την εναλλακτική πρόταση, κόντρα στα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και των σκοτεινών δυνάμεων και να τρώτε συγκεκριμένα τρόφιμα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και συστατικά. Μπορεί να μην προκαλέσετε βλάβη στην υγεία σας (αν δεν κάνετε κάτι ακραίο). Σίγουρα όμως θα κάνετε κάποιους ευτυχισμένους που θα δουν το εισόδημά τους να αυξάνεται από την κατανάλωση συγκεκριμένων προϊόντων που θα αγοράζετε με φανατισμό εσείς. Η άλλη εναλλακτική λύση είναι στις παραπάνω παραγράφους.

Και σε αυτή τη περίπτωση, η μείωση του βάρους σας είναι ανάλογη με την μείωση του περιεχομένου του πορτοφολιού σας.

Φυσικά υπάρχει η λύση του διαιτολόγου. Αλλά κοστίζει λιγότερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ