Η πόριτζ γίνεται αλμυρή, και γιατί όχι μέρος του κύριου μας γεύματος!

Υλικά

  • 4 κ.σ. νιφάδες βρώμης
  • 1 ½ φλιτζ. νερό
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. τριμμένη φέτα ή γραβιέρα

 

Εκτέλεση

Για μια ελαφριά μερίδα βράζουμε για 2 λεπτά τις νιφάδες βρώμης σε ενάμισι φλιτζάνι  βραστό νερό και ρίχνουμε και το αλάτι. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το τυρί της επιλογής μας και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να δέσει.

Μπορεί να αποτελέσει μέρος του μεσημεριανού μας, ή ενα αλμυρό πρωινό γεμάτο θρέψη!