Το frozen yogurt αποτέλεσε τάση στη διατροφή, και μία δροσερή ελαφριά επιλογή της καλοκαιρινής βόλτας. Γιατί να μην ετοιμάσουμε ένα εύκολο σπιτικό παγωμένο επιδόρπιο με βάση το γιαούρτι;

Υλικά

2 κεσεδάκια γιαούρτι 2%

10 φράουλες σε κομματάκια

2Κ μέλι ή σιρόπι αγαύης

χοντροτριμμένο αμύγδαλο

Ετοιμασία

Ανακατεύετε τα υλικά και τοποθετείτε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Καταψύξτε για περίπου 4 ώρες και κόψτε σε μπάρες. Έτοιμο το δροσερό γλυκάκι χωρίς χημικά πρόσθετα και περιττές θερμίδες.

Καλή απόλαυση!

αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα: http://www.siniditidiatrofi.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ