Το frozen yogurt αποτέλεσε τάση στη διατροφή, και μία δροσερή ελαφριά επιλογή της καλοκαιρινής βόλτας. Γιατί να μην ετοιμάσουμε ένα εύκολο σπιτικό παγωμένο επιδόρπιο με βάση το γιαούρτι;
Υλικά
2 κεσεδάκια γιαούρτι 2%
10 φράουλες σε κομματάκια
2Κ μέλι ή σιρόπι αγαύης
χοντροτριμμένο αμύγδαλο
Ετοιμασία
Ανακατεύετε τα υλικά και τοποθετείτε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα. Καταψύξτε για περίπου 4 ώρες και κόψτε σε μπάρες. Έτοιμο το δροσερό γλυκάκι χωρίς χημικά πρόσθετα και περιττές θερμίδες.
Καλή απόλαυση!
αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα: http://www.siniditidiatrofi.gr