Φιλέτο γλώσσας με μουστάρδα

Φιλέτο γλώσσας με μουστάρδα

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Ένα γρήγορο και εύκολο γεύμα μπορεί να γίνει το φιλέτο γλώσσας αν ακολουθήσετε τη συνταγή που σας προτείνουμε.

Υλικά για το φιλέτο γλώσσας

  • 180 γρ. φιλέτο από ψάρι γλώσσα
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 1 με 2 κουταλάκι χυμό λεμονιού
  • ½ κουταλάκι μουστάρδα
  • Λίγο ξύσμα λεμονιού
  • Αλάτι
Τρόπος παρασκευής

Πλένουμε καλά  και στεγνώνουμε το ψάρι.  Στη συνέχεια το αλείφουμε με το ελαιόλαδο, το βάζουμε σ’ ένα ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω το μίγμα του λεμονιού, της μουστάρδας και των μυρωδικών.  Ψήνουμε σε απόσταση 12 με 15 εκατοστά από την φωτιά  για 3 – 4 λεπτά.  Γυρίζουμε το ψάρι και την αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts