φιλέτο γλώσσας, γλώσσα, φιλέτο γλώσσας με μουστάρδα

Ένα γρήγορο και εύκολο γεύμα μπορεί να γίνει το φιλέτο γλώσσας αν ακολουθήσετε τη συνταγή που σας προτείνουμε.

Υλικά για το φιλέτο γλώσσας

  • 180 γρ. φιλέτο από ψάρι γλώσσα
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 1 με 2 κουταλάκι χυμό λεμονιού
  • ½ κουταλάκι μουστάρδα
  • Λίγο ξύσμα λεμονιού
  • Αλάτι
Τρόπος παρασκευής

Πλένουμε καλά  και στεγνώνουμε το ψάρι.  Στη συνέχεια το αλείφουμε με το ελαιόλαδο, το βάζουμε σ’ ένα ταψάκι και ρίχνουμε από πάνω το μίγμα του λεμονιού, της μουστάρδας και των μυρωδικών.  Ψήνουμε σε απόσταση 12 με 15 εκατοστά από την φωτιά  για 3 – 4 λεπτά.  Γυρίζουμε το ψάρι και την αφήνουμε να ψηθεί και από την άλλη μεριά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ