Το υπερ-ψάρι μας, ο γαύρος, σε μία απλή και νόστιμη συνταγή.

Υλικά 
  • 1 κιλό γαύρος
  • 2 ώριμες ντομάτες
  • 5 σκελίδες σκόρδο
  • 5 κουταλάκια ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Τρόπος παρασκευής

Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας τα κεφάλια.  Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και τη ντομάτα σε ένα μπολ.  Βάζουμε το γαύρο σε ένα ταψί και αφού ρίξουμε το αλάτι το πιπέρι και το λάδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το μίγμα του μπολ και ανακατεύουμε.  Ψήνουμε στους 250οC για περίπου τρία τέταρτα της ώρας.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ