Μια νόστιμη και εύκολη συνταγή για τα καλαμαράκια Κοκκινιστά. Οι φίλοι των θαλασσινών θα την λατρέψουν.
Υλικά για 4 – 5 μερίδες
Τρόπος παρασκευής
Κόβουμε τα καλαμαράκια σε ροδέλες. Βάζουμε στη χύτρα το κρεμμύδι μαζί με τα
καλαμαράκια και τα σοτάρουμε. Αφού εξατμιστεί το νερό ρίχνουμε το κρασί και στη
συνέχεια μετά από ένα λεπτό τη ντομάτα, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
Κλείνουμε τη χύτρα και βράζουμε για δέκα λεπτά. Τέλος αφού ανοίξουμε τη χύτρα
προσθέτουμε το ανάλογο ελαιόλαδο.