Υλικά
- 2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες (περίπου 0,5 εκ.)
- 3-4 μικρές ντομάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
- 100γρ αναρή
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 2000C
Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο ένα αντικολλητικό τηγάνι. Ψήνουμε τα κολοκυθάκια και από τις 2 μεριές μέχρι να πάρουν ελαφρύ κόκκινο χρώμα. Στην συνέχεια βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα. Ρίχνουμε σε ένα φλιτζάνι το ελαιόλαδο και αλείφουμε τα κολοκυθάκια με ένα πινέλο μαγειρικής, πασπαλίζουμε με αλάτι-πιπέρι-ρίγανη και στην συνέχεια βάζουμε πάνω από κάθε ροδέλα 1 φέτα ντομάτα και μια φέτα αναρή.
Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 20-30 λεπτά.
Συνοδεύουμε με πίτα κυπριακή