Υλικά (για 4 άτομα)
- 2 κολοκυθάκια
- 1 μελιτζάνα
- 1 μεγάλο καρότο
- Μπρόκολο ή κουνουπίδι
- 4 κουταλιές ελαιόλαδο
- Ρίγανη, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς στην ρύθμιση για σχάρα.
Κόβουμε τα λαχανικά μας σε ροδέλες ή σε μικρά κομμάτια (για μπρόκολο και κουνουπίδι)
Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ταψί με λαδόκολλα και με ένα πινέλο μαγειρικής τα αλείφουμε με ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε ρίγανη και τοποθετούμε στον φούρνο για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να πάρουν ελαφρύ κόκκινο χρώμα. Στην μέση του ψησίματος τα γυρίζουμε για να κοκκινίσουν και από τις δύο μεριές.