Λαχανικά της κατσαρόλας

Λαχανικά της κατσαρόλας

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon0 min read
Spread the love

Λαχανικά της κατσαρόλας, φαγάκι ζεστό και θαλπωρικό, ότι πρέπει για εκείνα που περίσσεψαν.

Υλικά 
  • 1 φλιτζάνι αρακάς
  • 1 φλιτζάνι πράσινα φασόλια
  • 1 φλιτζάνι καρότα (σε φέτες)
  • 1 φλιτζάνι μανιτάρια
  • 1 αυγό
  • 1 κουταλάκι μαργαρίνη (λιωμένη)
  • ½ φλιτζάνι γάλα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λίγο ελαιόλαδο
Τρόπος παρασκευής

Βράζουμε τα λαχανικά σε αλατισμένο νερό μέχρι να είναι σχεδόν έτοιμα και τα στραγγίζουμε.  Τα ψιλοκόβουμε και  ρίχνουμε το αυγό, αφού το χτυπήσουμε πολύ καλά μέχρι να κιτρινίσει.  Προσθέτουμε τη μαργαρίνη και το γάλα και ανακατεύουμε πολύ καλά.  Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίχνουμε τα υλικά σ’ ένα ταψί το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.  Σκεπάζουμε και ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 45 λεπτά, ή μέχρι να κρίνουμε ότι είναι έτοιμα.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts