Ένα νόστιμο διαφορετικό πρωινό με βάση την μπανάνα
Υλικά:
- 1 ώριμη μπανάνα (με καφέ κηλίδες)
- 2 αυγά ελεύθερης βοσκής ή βιολογικά
- 1 κουταλιά βρώμη ή αλεύρι καρύδας για gluten free αποτέλεσμα.
Οδηγίες:
- Με ένα πιρούνι λιώνουμε την μπανάνα, προσθέτουμε τα 2 αυγά και χτυπάμε όπως την ομελέτα.
- Σε μαντεμένιο ή ανοξείδωτο τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο κλαριφιέ ή λάδι καρύδας για μαγειρική.
- Προσθέτουμε το μείγμα κουταλιά κουταλιά ή σε ανοξείδωτα κουπατ για πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.
- Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και από τις 2 πλευρές.
Σερβίρουμε με μέλι και ξηρούς καρπούς.
Ιδανικό πρωινό ή και σνακ για αθλητές και βρέφη στα οποία έχουμε εισάγει τα υλικά της συνταγής.