Μπανανοκρέπες

Μπανανοκρέπες

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read
Spread the love

Ένα νόστιμο διαφορετικό πρωινό με βάση την μπανάνα

Υλικά:

  • 1 ώριμη μπανάνα (με καφέ κηλίδες)
  • 2 αυγά ελεύθερης βοσκής ή βιολογικά
  • 1 κουταλιά βρώμη ή αλεύρι καρύδας για gluten free αποτέλεσμα.

Οδηγίες:

  • Με ένα πιρούνι λιώνουμε την μπανάνα, προσθέτουμε τα 2 αυγά και χτυπάμε όπως την ομελέτα.
  • Σε μαντεμένιο ή ανοξείδωτο τηγάνι, ζεσταίνουμε λίγο κλαριφιέ ή λάδι καρύδας για μαγειρική.
  • Προσθέτουμε το μείγμα κουταλιά κουταλιά ή σε ανοξείδωτα κουπατ για πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.
  • Ψήνουμε σε μέτρια φωτιά και από τις 2 πλευρές.

Σερβίρουμε με μέλι και ξηρούς καρπούς.

Ιδανικό πρωινό ή και σνακ για αθλητές και βρέφη στα οποία έχουμε εισάγει τα υλικά της συνταγής.

Συντάκτης Άρθρου

Share this article

Related Posts