Μια εύκολη, γρήγορη και light συνταγή από τον σεφ Άκη Πετρετζίκη με ελάχιστες παραλλαγές.

Υλικά:

  • 1 ώριμη μπανάνα
  • 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη
  • 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλυκού βανίλια
  • ½ φλιτζανιού αλεύρι
  • 1 κουταλιά σούπας μπέικιν πάουντερ
  • ¾ φλιτζανιού βρώμη
  • 5 κουταλιές σούπας σταγόνες μαύρης σοκολάτας
  • 2 κουταλιές σούπας καρύδα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ λιώνουμε τη μπανάνα, προσθέτουμε τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.

Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι, το μπέικιν, τη βρώμη, την καρύδα και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C

Πλάθουμε στρογγυλά μπισκοτάκια και τα βάζουμε σε ταψάκι αφού πρώτα έχουμε απλώσει λαδόκολλα.

Ψήνουμε για 15 λεπτά και είναι έτοιμα!

ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ:::

https://akispetretzikis.com/el/categories/glyka-2/mpiskota-vrwmhs-me-mpanana-kai-kommatakia-sokolatas

LEAVE A REPLY

20 − 7 =