Υλικά  

  • 1 κιλό πούλλες
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κόλιανδρο σπασμένο

Τρόπος παρασκευής:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 2000 C

Καθαρίζουμε την φλούδα από τις πούλλες, τις κόβουμε στην μέση και τις χαράζουμε με ένα μαχαίρι. Τις πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο το αλάτι και λίγο πιπέρι.

Τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για περίπου μια ώρα, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Τις γυρίζουμε στα ενδιάμεσα.

Τις σερβίρουμε με σπασμένο κόλιανδρο και συνοδεύουμε με κρέας ή φέτα και σαλάτα.

Καλή σας όρεξη!!!