Μία σάλτσα με αβοκάντο και γιαούρτι, ιδανική να συνοδεύσει τα ωμά μας λαχανικά, τη σαλάτα, το ψητό ή το ψωμάκι μας, αλλά ακόμα και να δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά στην κρύα μακαρονοσαλάτα μας.

Υλικά

  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 4-5 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • χυμό από ένα λεμόνι

Παρασκευή

Χτυπάμε στο μούλτι το καθαρισμένο αβοκάντο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και προσθέτουμε το χυμό λεμόνι. Αναμιγνύουμε απαλά με το γιαούρτι και η σάλτσα μας είναι έτοιμη!